Din primele cercetări s-a stabilit că, pe fondul vitezei excesive, o maşină condusă de un bărbat de 24 ani a lovit din spate altă maşină şi apoi a fost proiectată pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, tânărul de 24 ani a murit, iar trei persoane din aceeaşi familie, aflate în maşina care circula regulamentar, au ajuns în stare gravă la spital.

„Accidentul s-a produs la Ţepu, pe sensul de mers dinspre Tecuci spre Bârlad. Un şofer de 24 ani nu a adaptat viteza de mers şi a lovit maşina din faţă. În urma impactului, autoturismul care circula cu viteză a fost proiectat pe contrasens şi a lovit altă maşină în care se aflau şoferul de 45 ani, soţia acestuia de 41 ani şi copilul lor de 13 ani. Cei trei au fost răniţi şi au ajuns la spital, dar şoferul care a intrat pe contrasens a decedat”, a informat IPJ Galaţi, potrivit Agerpres.

Citește și

Liviu Dragnea și-a depus ultima declarație de avere ca președinte al Camerei Deputaților, deși nu mai e în funcție de două săptămâni, după condamnare. Câți bani are în cont fostul președinte PSD