Mergi direct la conținut »
Un om de afaceri, dat în judecată de angajate. Le cerea să probeze lenjerie intimă și să îi trimită fotografii
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un om de afaceri, dat în judecată de angajate. Le cerea să probeze lenjerie intimă și să îi trimită fotografii

Un om de afaceri, dat în judecată de angajate. Le cerea să probeze lenjerie intimă și să îi trimită fotografii

Un om de afaceri din SUA a fost dat în judecată de două dintre angajatele sale. Acestea îl acuză de hărțuire.

Femeile îl acuză pe omul de afaceri din New York că le-a cerut să se fotografieze în timp ce probează lenjerie intimă și să îi trimită imaginile.

Astfel, Marc Menowitz, un potent om de afaceri din New York, le-ar fi cerut angajatelor sale să le trimită fotografii cu ele în timp ce probau lenjerie intimă în cabinele Victoria’s Secret, oferindu-le la schimb articolele pe care le probau.

Alice Vysata, în vârstă de 41 de ani, una femeile care îl acuză pe Marc de hărțuire, a lucrat pentru acesta timp de șase ani, începând din anul 2011.

Ea susține că fostul ei șef îi trimitea mailuri obscene și îi cerea să-i trimită „fotografii murdare”.

Alice a povestit că, în anul 2017, bărbatul i-a trimis un buchet de flori și o felicitare de ziua ei de naștere, iar în felicitare i-a scris: „Aveam de gând să-ți cumpăr jucării sexuale, dar ai deja ce e mai nou și mai bun”.

Femeia a mărturisit că mesajul a fost unul umilitor pentru ea, cu atât mai mult cu cât l-a văzut toată lumea prezentă la petrecere.

Kinga Tabares, în vârstă de 30 de ani, cealaltă persoană care a depus plângere împotriva fostului ei șef, a fost angajata acestuia din 2016, timp de aproape doi ani. A rămas fără serviciu, pentru că era „rece și distantă”.

Aceasta a povestit că Marc a invitat-o la un moment dat pe iahtul său și că i-a cerut să se dezbrace ca să-i facă fotografii în bikini.

În ciuda acuzațiilor care i se aduc, Marc menovitz, în vârstă de 58 de ani, susține că cele două sunt doar foste angajate nemulțumite care încearcă să-i facă rău, notează therealdeal.com.

Close
Închide
  Close