Mergi direct la conținut »
UPDATE: Polițistul care s-a sinucis cu arma din dotare, în Gorj, urma să se căsătorească anul viitor. Iubita sa, în stare de șoc | FOTO Galerie foto
2imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: Polițistul care s-a sinucis cu arma din dotare, în Gorj, urma să se căsătorească anul viitor. Iubita sa, în stare de șoc | FOTO

UPDATE: Polițistul care s-a sinucis cu arma din dotare, în Gorj, urma să se căsătorească anul viitor. Iubita sa, în stare de șoc | FOTO

Un polițist s-a împușcat în județul Gorj. Incidentul șocant a avut loc, luni dimimeață, în localitatea Stejari. Polițistul, în vârstă de 27 de ani, urma să intre în schimb.

UPDATE 16:20: Polițistul, care s-a sinucis cu arma din dotare, urma să se căsătorească anul viitor. Agentul de poliție Cristian Marius Boncioagă se logodise cu Andreea Maria, o tânără de 25 de ani, kinetoterapeut la DGASPC Gorj. Polițistul își ceruse iubita în căsătorie în luna martie, iar nunta trebuia să aibă loc în 2018. Femeia a suferit un șoc în momentul în care l-a văzut mort pe Cristian Marius Boncioagă.

Polițistul Cristian Marius Boncioagă și iubita sa
sursă foto: gorj-domino.ro

Polițistul ar fi intrat în ultima perioadă într-o depresie și nu putea dormi, susțin surse apropiate cuplului, citate de gorj-domino.ro.  Polițistul și iubita sa păreau fericiți și tocmai se întoseseră zilele trecute de pe litoral.

Polițiștii au deschis un dosar penal și face cercetări pentru a stabili cauzele care l-au determinat pe polițist să recurgă la gestul extrem.

 


UPDATE 9:09: Polițistul Marius Cristian Boncioacă s-a sinucis cu arma din dotare. Trupul bărbatului, în vârstă de 27 de ani a fost găsit de tatăl său, în baia casei părintești din localitatea Stejari.

Agentul principal fusese testat psihologic în octombrie 2016, testare care se desfășoară anual pentru polițiștii care poartă armament și condus mașinile de serviciu.

„Pistolul era păstrat la domiciliu pentru că o reglementare legislativă permite ca polițiștii de la posturi să nu se ducă în fiecare zi până la Craiova să lase pistolul și dimineață să se ducă să-l ia. În condițiile legale, poate fi păstrat de orice agent de la postul de Poliție la domiciliu în condițiile legii armelor, într-o cutie”, a declarat, pentru Libertatea, agent-șef adjunct Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

La fața locului face cercetări o echipă formată de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Tribunalului Gorj.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Marius Cristian Boncioacă lucra în Ministerul de Interne din 2012 și absolvise școala de agenți la „Vasile Lascăr” din Câmpina.


Marius Cristian Boncioacă, un polițist din comuna gorjeană Stejari, s-a împușcat în cap în această dimineață, în jurul orei 7, scrie Pandurul.ro.

Descoperirea a fost făcută de tatăl poliţistului de doar 27 de ani. Bărbatul a sunat la 112 ca să ceară ajutor.

Primarul localității Stejari spune că este șocat de gestul polițistului de 27 de ani. Edilul Robert Păiuşi spune că este vecin cu agentul și urma să plece împreună pe litoral. Marius Cristian Boncioacă i-ar fi spus mamei sale că îl doare stomacul, a intrat în baie și apoi s-a împușcat.

Potrivit Gazeta de Sud, Marius Cristian Boncioacă avea 27 de ani şi lucra ca poliţist la Postul de Poliţie din Fărcaş, județul Dolj.

sursă foto: Pandurul.ro


Citește și EXCLUSIV/ Mădălina Ghenea si iubitul său vor să-i ofere un viitor cât mai bun fetiței lor. Își fac planuri să se mute la Londra!


 

 

Close
Închide
  Close