Mergi direct la conținut »
Un preot din Timiș a rămas fără permis. Viteza uluitoare cu care a condus episcopul vicar al Timișoarei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un preot din Timiș a rămas fără permis. Viteza uluitoare cu care a condus episcopul vicar al Timișoarei

Un preot din Timiș a rămas fără permis. Viteza uluitoare cu care a condus episcopul vicar al Timișoarei

Un preot din Timiș a rămas fără permis timp de trei luni, după ce a condus cu 170 de kilometri pe oră. Vorbim despre episcopul vicar al Timișoarei, care a devenit pieton pentru următoarele trei luni. Mai mult, înaltul ierarh trebuie să plătească o amendă usturătoare.

Preasfinţitul Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Arhipiescopiei Timişoara, a fost surprins de polițiști, vineri, în timp ce gonea cu 170 de kilometri pe oră, între localitățile Denta şi Moraviţa, județul Timiș. În acea zonă, limita legală de viteză este de 90 de kilometri pe oră, informează Digi24.ro.

Paisie Lugojanul a rămas pieton în următoarele trei luni
sursă foto: impactpress.ro

Surse din Poliție, citate de impactpress.ro, susțin că episcopul ar fi încercat să le ofere agenților permisul de conducere al pasagerei din dreapta. Polițiștii nu s-au lăsat, însă, păcăliți și i-au suspendat episcopului-vicar permisul timp de 90 de zile, l-au amendat cu peste 1.500 de lei și i-au aplicat puncte de penalizare care, în acest caz, pot fi între 9 și 20, în funcție de gravitatea faptei.

sursă foto: basilica.ro


Citește și Cum văd partidele referendumul pentru familia tradițională: De la legifererea unor lucruri contra naturii, la costuri de 100 de milioane de euro


 

Close
Închide
  Close