MENIU CAUTĂ

Un român s-a spânzurat în Italia. Motivul care l-a împins spre acest gest disperat

Distribuie

Un român s-a spânzurat în Italia după o ceartă cu partenera lui, a informat torinosud.it. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, lucra de 14 ani în peninsulă.

El s-a spânzurat la marginea unui drum, în localitatea Stupinigi, în apropiere de Torino, pe o rută care duce spre castelul Parpaglia.

S-a certat cu partenera și a decis să încheie conturile cu viața

 El locuia împreună cu partenera sa, iar, în seara precedentă sinuciderii, s-a certat cu aceasta, fapt care a provocat reacția  bărbatului. Nu era pentru prima dată când românul amenința că își va lua viața, dar acum a trecut de la vorbe la fapte. 

După cearta avută cu femeia, a părăsit locuința, a plecat pe drumul spre Nichelino, iar când a ajuns în dreptul unui parc a improvizat un ștreang și s-a spânzurat.

Bărbatul nu a lăsat nici o scrisoare prin care să explice gestul său. Carabinierii au deschis o anchetă, potrivit primelor reconstituiri românul ar fi acționat dintr-un impuls, pe fondul unei depresii puternice. 


PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen

Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița

VIDEO / Mesaj tulburător al elevilor de la Liceul Gheorghe Lazăr din București: Rămâneţi acasă şi schimbaţi România!

Citește mai multe despre Deces, Italia, roman și torino pe Libertatea.

Comentarii