Incidentul a avut loc pe 21 aprilie. Bătrânul a plecat, dar șoferul a oprit mașina și l-a atacat din spate, chiar în fața soției sale. Loviturile l-au doborât la pământ. Bătrânulș s-a ales cu o fractură de încheietura mâinii, cu o fractură de piramidă nazală și a pometelui, a notat dailymail.co.uk

Pe imagini se vede cum șoferul a fost aproape să-l accidenteze pe bătrân, iar între cei doi a avut loc apoi un schimb de replici. După atac, bărbatul a rămas la pământ, în stare de inconștiență.

Luke Thomson, detectivul care se ocupă de caz, a dezvăluit că „victima a suferit răni grave în urma acestui atac fără sens, care ar fi putut să-l coste inclusiv viața. În societate nu e loc pentru astfel de oameni atât de violenți”.

Poliția a cerut ajutorul publicului larg pentru a-l descoperi pe bărbatul alb, în vârstă de circa 40 de ani, care a comis acest teribil atac.

VIDEO, AICI


Ce cred principalii candidați la europarlamentare despre un subiect de care depinde viața pe Pământ. Politicienii români față în față cu schimbările climatice

Urmărește-ne pe Google News