De Răzvan Mihalașcu,

Potrivit Le Parisien, accidentul a avut loc sâmbătă dimineață pe RN20, în apropierea localității Etrechy. Un șofer român, care conducea un camion, a intrat în depășire și nu a observat că era dublat de un Peugeot.

Autoturismul a fost aproape aplatizat, după ce a fost strivit între remorca tirului și un parapet din beton de pe mijlocul drumului. Cu toate acestea, șoferul mașinii a scăpat miraculos.

Francezul a reușit să iasă singur din autoturismul distrus. Deși inițial a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite.

„Când l-am văzut coborând din camion, șoferul părea foarte șocat. Nu sunt sigur că a înțeles imediat ce s-a întâmplat”, a povestit un martor

Din spusele unei persoane care a asistat la scenă, șoferul român s-a dat jos din cabină și i s-a făcut rău după ce a văzut autoturismul strivit, conform observator.tv.

În aprilie, un șofer român de camion a fost depistat beat la volan, pe o autostradă din Franţa. Polițiștii spun că bărbatul avea o alcoolemie uriașă.

sursă foto: Le Parisien / Julien Muller


Citește și:

Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile