Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/ Un stâlp al Telekom s-a rupt și s-a prăbușit peste gardul unei case din Constanța

FOTO/ Un stâlp al Telekom s-a rupt și s-a prăbușit peste gardul unei case din Constanța

Un stâlp al Telekom s-a rupt și s-a prăbușit peste gardul unei case din Constanța. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Reprezentanții societății au fost sesizați despre pericol înainte cu două zile, dar nu s-a luat nici o măsură pentru a se preveni ceea ce se putea termina tragic.

De Cătălin Schipor,

Un stâlp de lemn, aparținând societății Telekom, aflat la intersecția străzii Alba Iulia și strada Verde din municipiu Constanța, s-a șubrezit, existând pericolul să se rupă.

La începutul acestei săptămâni, societatea a fost sesizată despre situație, oamenii fiind asigurați că „se va prezenta o echipă pentru remedierea problemei“. Echipa a întârziat să apară, iar în cursul zilei de miercuri, stâlpul s-a rupt. Din fericire, nu a căzut pe trotuar sau șosea, ci pe gardul unui imobil, fără a răni pe cineva.

În cele din urmă, după multă vâlvă, o echipă a Telekom și-a făcut apariția la locul incidentului.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații în Construcții, în a căror competență directă intră stâlpii stradali, nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

În schimb, o echipă Serviciul Disciplina în Construcții și Afișajul Stradal din cadrul Poliției Locale Constanța s-a deplasat la fața locului pentru a verifica amplasarea stâlpului și dacă societatea respectivă a luat toate măsurile necesare conform legii.

Sursa FOTO Facebook

Citește și: Marian Godină a ”desființat” un coleg de la Rutieră după scandalul plăcuțelor: ”Românii nu mai plătesc taxe pentru slugi”