Un tânăr din oraşul Flămânzi a comis două infracțiuni în aceeași zi. A spart o biserică și apoi a furat o mașină

O femeie din Târgu Jiu a fost tâlhărită în scara blocului de un tânăr proaspăt eliberat din închisoare

Un tânăr din oraşul Flămânzi, județul Botoșani, în vârstă de 25 de ani, a fost prins de poliţişti după ce a spart o biserică şi a furat un autoturism, în aceeași zi, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoşani, Maria Carp.

Tânărul a spart Biserica Penticostală, de unde a furat 350 de lei, iar apoi a furat un autoturism pe care l-a condus până în judeţul Bistriţa-Năsăud.

„În urma probatoriului administrat a rezultat faptul că la data de 11 februarie 2019 acesta a pătruns fără drept în incinta unei biserici din municipiul Botoşani, de unde a sustras suma de 350 de lei şi a distrus bunuri din mai multe încăperi. Ulterior, în cursul aceleiaşi seri, împreună cu un minor de 16 ani au sustras fără drept autoturismul unui bărbat de 32 de ani din municipiul Botoşani, autovehiculul în cauză fiind identificat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud”, a precizat Maria Carp, citată de Botoșani News.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi furt în scop de folosinţă.

La sfârșitul lunii trecute, a fost prins hoțul care a spart „cutia milei” unei biserici din București, de Revelion.

FOTO – botosaninews.ro


Citește și… Alin Barbu, absolventul de Jurnalism căruia Raluca Bîrsan i-a falsificat diploma de licență, vrea să o dea în judecată! „De ce falsificăm diplomele? Pentru că sunt posturi libere pe care unii vor să le obțină cu orice preț”


Mai multe articole