Accidentul a avut loc pe 17 februarie într-o intersecție din Ilford, o suburbie din estul Londrei.

Ziarul Ilford Recorder citat de observator.tv scrie că George Ciortan a fost spulberat de un autoturism BMW X5. Mama tânărului originar din Iași susține că fiul ei a traversat strada pe trecerea de pietoni.

La fața locului a fost trimis un elicopter pentru a-l transporta la spital pe bărbatul care a fost grav rănit. George Ciortan a murit câteva ore mai târziu.

În urma impactului, șoferul a oprit după ce l-a lovit pe român, iar este cercetat în stare de libertate de anchetatorii britanici. Poliția din Londra a făcut un apel către martori pentru a furniza informații despre cum s-a petrecut accidentul.

În zona în care a avut loc tragedia, prietenii și rudele lui George au făcut un altar din lumânări, flori și fotografii ale tânărului.

Îndoliată, mama românului a lansat un apel pe Facebook pentru a repatria trupul fiului ei.

„Având doar vârsta de 22 de ani, fiul meu a decedat în urma unui accident de maşină (pur şi simplu a fost lovit de un BMW Seria 5, în timp ce dorea să traverseze strada pe trecerea de pietoni, duminică. După ce a luptat pentru viaţa lui timp de mai multe ore, inima lui a cedat, pierduse mult sânge. (…) Un înger cu suflet curat pe care Dumnezeu a decis că vrea să îl aibă lângă el”, a scris în mesaj mama tânărului.

Potrivit sursei citate, trupul neînsufleţit al lui George este în prezent la morga Spitalului The Royal London Hospital.

Vezi ce se schimbă pentru românii din Marea Britanie după Brexit.

sursă foto: Facebook


Citește și:

18 infectați, dintre care 9 morți la spitalul „Marius Nasta”! Managerul Beatrice Mahler: „Nu știu câți decedați sunt și eu vreau să le știu numărul și să aflu adevărul!”

VIDEO/Ați vota-o pe Antonella? Ați vota un om care și-a urmat cu tărie visul, în ciuda prejudecăților că „așa ceva nu se poate”?!

Mizerabilii: de ce nu privim cerșetoria ca pe un abuz la adresa copiilor


 

Urmărește-ne pe Google News