VIDEO | Un tânăr și-a dus mama moartă cu bicicleta până la groapă, fiindcă nimeni nu vrut să-l ajute la înmormântare!

Un tânăr și-a cărat mama moartă cinci kilometri cu bicicleta până la groapă, fiindcă nimeni n-a vrut să-l ajute la înmormântare!

O scenă curemurătoare a fost surprinsă în provincia Odisha, din sud-vestul Indiei. Un tânăr de 17 ani și-a dus la groapă pe bicicletă mama care murise, fiindcă nimeni n-a vrut să-l ajute s-o înmormânteze.

Saroj a mers cu trupul neînsuflețit al mamei întins pe o targă improvizată, pe care a legat-o de portbagaj, pe o distanță de cinci kilometri. Adolescentul face parte dintr-o castă foarte săracă și nu a obținut sprijin de la nimeni pentru drama prin care trecea, a dezvăluit indiatoday.in.

Tatăl îi murise când avea șapte ani

Mama tânărului, în vârstă de 45 de ani, care se numea Janki Sinhania, a murit după ce i s-a făcut rău atunci când s-a dus să aducă apă. Saroj era orfan și de tată, care murise când el avea doar 7 ani.

Fiindcă e foarte sărac, nici măcar rudele n-au vrut să-l ajute acum, la înmormântarea mamei. Tradiția locală cere ca morții să fie incinerați, dar Saroj n-a avut bani pentru așa ceva.

El i-a săpat singur o groapă mamei lui într-o pădure și a îngropat-o cum s-a priceput el mai bine.

Saroj mai are o soră, care locuiește alături de el în casa părintească.


Povestea cutremurătoare a măicuței Elena. Somată să plătească statului 36.000 de lei din cauza greșelii unui funcționar, descoperită după 23 de ani!

Mai multe articole