MENIU CAUTĂ

Un tată și-a văzut al treilea copil, iar la trei ore de la nașterea acestuia, a murit!

Distribuie

Brett Kinloch a devenit tată pentru a treia oară pe 11 februarie. La trei ore după ce și-a strâns în brațe a doua fetiță, bărbatul a murit.

Bărbatul era internat la un spital din Milton, cu un diagnostic teribil: tumoră cerebrală. La 50 de minute după ce a născut-o pe a treia fetiță a cuplului, Nicola, soția lui Brett, a fost externată și a mers peste 30 de km spre spitalul unde era internat bărbatul ei, a anunțat bbc.com.

Când a ajuns la spital, i-a pus-o tatălui în brațe pe fiica Ariya. „Nu e niciun dubiu. A așteptat s-o vadă. Voiam doar să ajung la el. Niciodată nu mi-a trecut prin cap că n-aș putea să ajung să-i arăt copilul. I-am făcut câteva poze fetiței cu tatăl ei”, a spus văduva Nicola Kinloch.

N-a apucat să facă o poză cu toate fetele

Familia și cele două fetițe ale lor – Freya (4 ani) și Ella (18 luni) – locuiau împreună în Linslade, Bedfordshire. Nicola e foarte supărată că n-a apucat să facă măcar o singură poză întreaga familie.

Freya n-a apărut în poze, dar are propriile amintiri cu tatăl ei.

Brett a fost diagnosticat cu o formă foarte agresivă de cance încă din 2015, dar a fost întotdeauna foarte pozitiv și nu și-a pierdut speranța.

„După ce am născut, o moașă a avut grijă de mine, alta de copil, iar mama s-a grăbit să vină cu mașina”, a mai spus Nicola, care a mulțumit celor de la spital că i-au permis să plece imediat cu copilul nou-născut pentru ca tatăl să apuce s-o vadă măcar o dată. Ceea ce s-a și întâmplat.

Foto: Sarah J Scott Photography


Declarație cinică a unui medic de la „Marius Nasta”: „A venit să moară la noi, ca să fim arătați cu degetul pentru acest acinetobacter”. Doctorul susține că bacteria a fost adusă de la un alt spital

Comentarii