Mergi direct la conținut »
Un taximetrist a fost amenințat cu moartea. Hoții i-au pus pistolul la cap
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un taximetrist a fost amenințat cu moartea. Hoții i-au pus pistolul la cap

Un taximetrist a fost amenințat cu moartea. Hoții i-au pus pistolul la cap

Un taximetrist a fost amenințat cu moartea, în timpul unei curse la Timișoara. Un tânăr i-a cerut să-l ducă la o prietenă, dar, mai apoi, planurile s-au schimbat. Au ajuns pe o stradă neasfaltată de la marginea orașului, unde un bărbat, care purta o cagulă pe față s-a urcat în mașină. Împreună cu celălalt tânăr, i-au cerut șoferului toți banii, sub amenințarea pistolului.

Odată ajunși pe o stradă întunecată, cei doi tineri au acționat, exact ca-n filmele de acțiune. Unul dintre ei i-a pus șoferului cuțitul la gât, iar celălalt a început să agite amenințător un pistol, pe care l-a pus la tâmpla bărbatului de la volan. I-au luat toate încasările, telefonul mobil și o tabletă, scrie opiniatimisoarei.ro

Un taximetrist a fost amenințat cu moartea, iar hoții i-au furat totul

Mai apoi, taximestristul a fost legat la mâini, iar gurat i-a fost acoperită cu o bucată de bandă adezivă. Hoții i-au smuls stația din bord, au furat cheile de la mașină și s-au făcut nevăzuți.

Un taximetrist a fost amenințat cu moartea. Hoții i-au pus pistolul la cap

Hoții l-au lăsat pe taximetrist fără toate încasările

Speriat de moarte, taximetristul a încercat să-i urmărească, însă agresorii l-au observat și l-au amenințat cu moartea. Omul a așteptat pe marginea străzii, iar, câteva clipe mai târziu, a cerut ajutorul unui șofer ca să sune la 112.

Sute de taximetriști și polițiști, mobilizați pentru găsirea agresorilor

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști. S-au mobilizat colegii taximetristului cu peste 100 de mașini. Cu toții au încercat să dea de urma fugarilor, în zadar însă.

Criminaliștii au început și ei cercetările. Au prelevat deja amprente din taximetru, iar cazul a fost preluat de ofițerii de la Biroul de Investigații Criminale a Poliției Timișoara. Oamenii legii vor ca, în baza descrierilor făcute de taximetrist, să-i prindă pe cei doi atacatori.

sursă foto: opiniatimisoarei.ro

Close
Închide
  Close