Un vasluian s-a ales cu splina ruptă și coastele fracturate. Un consătean l-a pedepsit pentru că a îndrăznit să-i facă ochi dulci concubinei lui

Un vasluian s-a ales cu splina ruptă și coastele fracturate. Un consătean l-a pedepsit pentru că a îndrăznit să-i facă ochi dulci concubinei lui

Un vasluian s-a ales cu splina ruptă și coastele fracturate. Un consătean l-a pedepsit pentru că a îndrăznit să-i facă ochi dulci concubinei lui.

Un amantlâc periculos era să se termine cu o tragedie. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost băgat în spital de un consătean în vârstă de 55 de ani, fiindcă a încercat s-o agațe pe concubina acestuia din urmă, o femeie în vârstă de 37 de ani, a anunțat vremeanoua.ro.

Victima a fost prinsă de concubinul femeii în casa acesteia din satul Coroiești.

Un vasluian s-a ales cu splina ruptă și coastele fracturate. Bătut la zi de sărbătoare

Roza l-a chemat pe Sandu Z. pe la ea în ziua de 8 septembrie, să sărbătorească împreună de Sfânta Maria. Între timp a venit și concubinul „oficial”, care l-a bătut „corespunzător” pe bărbatul din Movileni. După ce și-a stâlcit victima în bătaie, agresorul l-a aruncat în stradă, în stare de inconștiență.

Dimineața, la ora 8.30, Roza a chemat ambulanța, susținând că l-a văzut leșinat pe stradă.

„A fost diagnosticat cu traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale bilaterale cu efizem hemitoracic dr (pierderea aerului din pl[mân – n.r.) și ruptură de splină.

A fost operat și se află internat la ATI Reanimare în stare destul de gravă”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Polițiștii au demarat o anchetă fiind întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe. În funcție de concluziile medico legale se pot extinde cercetările”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Recent, la Vaslui, un caz similar s-a încheiat cu ceva mult mai grav: amantul a fost înjunghiat.


Citește și:

EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri’

Mai multe articole