Garsonieră cu preț de Logan la doi pași de Piața Universității. E cea mai ieftină din București

Cea mai ieftină locuință din București nu se află la periferia orașului așa cum te-ai aștepta, ci la 10 minute de Piața Universității. Este vorba despre o garsonieră care se vinde cu doar 11.000 de euro, banii pe care i-ai da pe un Logan bine accesorizat sau pe un loc de parcare într-unul dintre ansamblurile rezidențiale noi din Capitală.

Probabil ai și trecut pe lângă clădirea cu 4 etaje în care se află aceasta sau poate ai luat masa la restaurantul de la parter, Izvorul Rece.

În blocul construit în 1936 sunt scoase la vânzare în total 4 garsoniere cu suprafețe utile cuprinse între 9 și 12 mp la prețuri care variază între 11.000 de euro și 14.000 de euro.

Vezi AICI IMAGINI cu cea mai ieftină locuință din București

Două dintre acestea sunt branșate la rețeaua de gaze, iar una dintre ele are și un balcon. De menționat este faptul că locuințele nu sunt mobilate și au baia și dușul la comun.

Ce alte garsoniere ieftine găsești în București

O altă garsonieră foarte ieftină poate fi găsită în Rahova. Aceasta se vinde cu 12.000 de euro, are o suprafață utilă de 15 mp și este amplasată într-un bloc din vecinătatea stației RATB Amurgului.

Locuința este mobilată complet și utilată cu mașină de spălat rufe, frigider, cuptor cu microunde, aragaz și hotă. În plus, aceasta este dotată și cu aer condiționat. Vezi AICI anunțul de vânzare

Cu 13.500 de euro cumperi o garsonieră în zona Moșilor. Aceasta are o suprafață utilă de aproape 13 mp și se află într-un bloc din 1940 cu risc seismic. Se vinde mobilată, dar nu este branșată la gaze. Până de curând aceasta era cea mai ieftină locuință scoasă la vânzare în București. Vezi AICI mai multe detalii

Mai multe articole