Mergi direct la conținut »
UNTOLD 2020. Când are loc festivalul. Primul val de artiști a fost anunțat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UNTOLD 2020. Când are loc festivalul. Primul val de artiști a fost anunțat

UNTOLD 2020. Când are loc festivalul. Primul val de artiști a fost anunțat

UNTOLD 2020 se va desfășura la Cluj în perioada 30 iulie-2 august 2020, iar primele abonamente la festival au fost deja scoase la vânzare. Află toate informațiile despre UNTOLD 2020. Cât costă biletele, cine sunt artiștii care cântă.

De Mihai Niculescu,

Când e UNTOLD 2020

Ediția a șasea a festivalului UNTOLD, cunoscut la nivel internațional, va avea loc între 30 iulie-2 august 2020.

UNTOLD 2020 este unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, iar la cea de-a cincea ediție peste 375.000 de participanți veniți din întreaga lume au participat la concertele UNTOLD, și au trăit momente unice alături de cei peste 200 de artiști internaționali de pe cele 10 scene.

Pentru UNTOLD 2020, organizatorii și-au propus să-și depășească recordurile de la ediția aniversară din 2019, când festivalul a fost sold out încă din luna iunie.

Line-up UNTOLD 2020

Pussycat Dolls, Iggy Azalea și The Script vin la UNTOLD 2020. Organizatorii au anunțat primul val de artiști care vin în vară la festivalul din Cluj-Napoca.

Alți artiști confirmați sunt Eric Prydz, Amelie Lens, Charlotte de Witte,
Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix și David Guetta, DJ Snake, Afrojack, Alesso, Steve Aoki, Above and Beyond, Lost Frequencies Live.

The Pussycat Dolls s-a reunit la sfârșitul anului 2019, după nouă ani de pauză. Iggy Azalea ajunge pentru prima oară în România, în timp ce The Script revin în țara noastră, după ce au fost în 2018 la Neversea.

UNTOLD 2020 - Line-up, artiști confirmați

Ce preț au abonamentele la UNTOLD 2020

Primele abonamente la un preț special pentru festivalul UNTOLD 2020 s-au pus în vânzare online, miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00. Acestea sunt disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com.

Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente.

Abonamentele General Access sunt la prețul special de 109 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe.

La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.

UNTOLD 2020

Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi la prețul de 119 euro plus taxe, redus din prețul final de 214 euro plus taxe.

La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General Access Risk Free la prețul de 122 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Cum a fost la UNTOLD 2019

Printre cei mai așteptați artiști la ediția de anul acesta UNTOLD a fost, cu siguranță Robbie Wiliams, prezent pentru prima dată la Cluj și a doua oară în România, relatează cluj.com

Spectacolul a avut o producție impresionantă, cu instrumentiști, dansatori, costume, backing-vocals și, desigur, hiturile care l-au făcut celebru pe Robbie Williams. Alături de artist, au urcat pe scenă și tatăl acestuia, Peter Williams, cei doi interpretând împreună piesa „Sweet Caroline”. De asemenea, o tânără din public a fost invitată pe scenă, iar artistul i-a cântat „Something stupid”. După cum obișnuiește la majoritatea concertelor sale, Robbie Williams și-a luat rămas bun de la public cu „My way”, renumita melodie a lui Frank Sinatra.

În timp ce spectatori au acuzat sonorizarea, precum și unele falsete ale artistului britanic, pentru mulți dintre participanți show-ul lui Robbie Williams a fost o experiență unică.

Aftermovie UNTOLD 2019

Ecourile festivalului de anul trecut nu s-au stins încă, pentru că luni seară, la ora 19.30 a avut loc premiera aftermovie-ului UNTOLD 2019, pe canalul oficial de youtube al evenimentului, au comunicat organizatorii evenimentului.

Cele mai intense momente trăite de public și artiști în cele patru zile de anul trecut au fost surprinse în aproximativ 11 minute. Peste 90 de oameni au filmat imagini incredibile, de neuitat pentru cei peste 375.000 de participanți. Aftermovie-ul va fi disponibil de luni seară de la ora 19.30 pe canalul de youtube al UNTOLD, youtube.com/untoldfestival, în rezoluție 4k.

Close
Închide
  Close