Unui tânăr i-a fost interzis printr-un ordin de restricție să-și vadă mama timp de 10 ani

Kristopher Speight nu are voie să-și vadă mama timp de 10 ani

Fiul în vârstă de 27 de ani a primit un ordin de restricție, neavând voie să-și mai vadă mama timp de 10 ani. Tânărul i-a făcut viața femeii un calvar, astfel că un judecător a apelat la această măsură.

Un judecător de la Tribunalul Teesside Crown a fost informat că tânărul din Stockton, California, și-a supus mama la tortură mentală, i-a furat bunuri și „i-a rupt inima”, potrivit mirror.co.uk.

Kristopher Speight care a fost luna februarie a anului trecut arestat pentru trafic de droguri a amenințat-o pe femeie în mod constant. El cerea bani, iar dacă mama lui refuza, devenea violent. Pe lângă amenințările fizice, el o tortura emoțional, spunându-i că se va sinucide dacă nu face cum spune el.

De asemenea, femeia deschidea deseori ușa unor oameni care-l căutau pe Kristopher pentru că acesta le datora bani. El s-ar fi reapucat de droguri în anul 2016, când doi intre prietenii lui au murit, dar este consumator de cel puțin opt ani.

Deși Speight a spus în fața magistraților că îi este rușine pentru comportamentul lui, el nu a fost iertat pentru anii în care și-a abuzat mama.

„Persoana care te-a adus pe lumea asta și care te-a hrănit a fost tratată de tine în mod dizgrațios. I-ai rupt inima, sunt sigur. Atât de mult, încât ea trebuie să te scoată din viața ei acum. Asta e vina ta și nu a ei.

Ceea ce ai făcut de-a lungul timpului a fost să o înjosești, să o ameninți, să o hărțuiești și să o lași fără bunuri pe persoana pe care ar fi trebuit să o iubești și să o ajuți  și să te comporți așa cum ar trebui să se comporte un fiu”, i-a spus judecătorul lui Kristopher.

Speight a primit pentru faptele sale 2 ani și jumătate de închisoare și 10 ani în care îi este interzis să-și vadă mamă.


Ce a spus Simona Halep după eliminarea de la US Open 2018. ”Am fost obosită. Antrenorul m-a îmbrățișat”


Mai multe articole