Urmărire cu peripeții la Brașov. Polițiștii au tras cu arma după suspect

Urmărire cu peripeții la Brașov. Polițiștii au tras cu arma după suspect

Polițiștii au tras cu arma după suspect. Polițiștii din Brașov au avut o urmărire ca-n filme pe străzile orașului noaptea trecută.

O mașină înmatriculată în județul Harghita a accelerat brusc după ce a observat un vehicul de poliție pe strada Gării din oraș. În mașina urmărită se aflau patru bărbați.

Imediat, oamenii legii s-au gândit că șoferul respectiv avea ceva de ascuns, de a vrut să dispară din fața oamenilor legii. Acesta a fost somat să oprească, dar n-a făcut-o. N-a oprit nici când oamenii legii au tras un foc în cauciucul mașinii.

Urmărire cu peripeții la Brașov. Șoferul n-a dat o explicație plauzibilă pentru fuga sa

Urmărirea a avut loc pe străzile Aurel Vlaicu – Plevnei – Mihai Viteazul. Autospeciala de poliție a urmărit fugarii, iar alte două echipaje de poliţie, aflate în alertă, au interceptat mașina urmărită pe bulevardul Iuliu Maniu.

Şoferul a fost somat în repetate rânduri să oprească, dar nu a făcut-o nici când poliţiştii au tras un foc în direcția pneurilor.

„Șoferul, un tânăr de 22 de ani din Toplița, nu s-a conformat, a mărit viteza, pe strada Lungă și apoi pe De Mijloc, unde a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat mai mutle vehicule staționate. A fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Cercetările în caz continuă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Șoferul nu a oferit o explicație concludentă, iar ceilalți ocupanți au susținut că i-ar fi spus să oprească. Nu au fost recalcitranți la momentul conducerii la secția de poliție”, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvînt al IPJ Brașov.


CITEȘTE ȘI: VIDEO / Prima zi de școală. La 10 kilometri de centrul Capitalei, o fată studioasă învață la lanternă!

Mai multe articole