Vanity Fair a provocat o polemică: Michelle Obama a fost inclusă în topul celor mai bine îmbrăcate personalități, în timp ce Melania Trump nu

08 septembrie 2017 14:43

Celebra revistă Vanity Fair şi-a desemnat iconurile frumuseţii din punct de vedere vestimentar, respectiv lista celor mai bine îmbrăcate personalități. Clasamentul a reușit însă să stârnească o polemică, deoarece Michelle Obama a fost inclusă, în timp ce actuala Primă Doamnă a SUA a fost omisă, relatează The Independent.

Nu este pentru prima oară când Michelle Obama este inclusă în acest clasament, însă era primul clasament realizat după schimbarea de putere de la Casa Albă. Astfel, dacă fosta Prima Doamnă a SUA a reușit să ajungă din nou pe lista celor mai bine îmbrăcate personalități, Melania Trump, actuala Primă Doamnă, nu se regăsește în top. Acest lucru a stârnit nemulțumirea multor internauți, care au acuzat revista că a luat o decizie influențată de politică, în contextul în care Melania a strălucit aproape la fiecare apariție în public.

De altfel, niciun membru al familiei Trump nu se regăsește în clasament, în timp ce fostul președinte Barack Obama este inclus. Pe listă mai apar premierul canadian Justin Trudeau, precum și președintele francez Emmanuel Macron, alături de soția sa, Brigitte.


Citește și: EXCLUSIV | Români în calea uraganului Irma. Cum s-au pregătit pentru fenomenul extrem


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro