Doi vasluieni s-au bătut reciproc cu halbele de bere. Unul din ei a ajuns la spital desfigurat

16 iulie 2017 17:12

Un vasluian a ajuns la spital desfigurat, după ce a fost lovit cu o halbă de bere în cap, într-o cârciumă. Agresorul este chiar tovarășul lui de pahar, cu care s-a certat la masă. 

Doi vasluieni s-au bătut reciproc cu halbele de bere la o terasă din oraș. Cei doi bărbați, de 66 și 69 de ani, stăteau liniștiți la un pahar de băutură, când la un moment dat, au început să se certe și să-și vorbească urât. Chelnerița le-a atras atenția, pe un ton politicos, însă cei doi tovarăși, în loc să se conformze, au trecut la nivelul următor: unul dintre ei s-a ridicat și i-a turnat bere în cap celuilalt, care a ripostat și l-a lovit în cap și în față cu halba de bere.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical care, după ce i-a stabilizat pe cei doi, i-a transportat la Spitalul Județean de Urgență. Vasluianul de 66 de ani, care a fost lovit cu halba în cap și în față, a fost dus direct în sala de operații.

„Pacientul în vârstă de 66 de ani a fost adus de echipajul SMURD de la o terasă din oraş. Prezenta un traumatism la nivelul fetei, o plagă care sângera abundent. A fost operat şi este internat în secţia Anestezie Terapie Intensivă, la Chirurgie Buco-maxilo-facială. Starea lui este stabilă. Celălalt pacient, de 69 ani, avea o confuzie la nivelul buzei. A fost îngrijit şi a semnat că nu doreşte să rămână internat”, a declarat dr. Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Județean de Urgenta Vaslui, potrivit estnews.ro.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar în funcție de numărul de zile necesare de îngrijiri medicale, se va stabili dacă se impune schimbarea încadrării juridice.

Anchetatorii vor trebui să stabilească, în urma audierii martorilor și a victimelor, ce anume a generat conflictul dintre cei doi bărbați.


Citește și: Cristian Pomohaci sfidează tot în jurul său. Ce s-a întâmplat sâmbătă seară. A primit banii și apoi…

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro