În imaginile filmate de șoferul din Baia Mare se pot vedea trei tineri care stau agățați în spatele unui troleibuz aflat în mers, scrie Mediafax.

După ce au vizionat imaginile, șefii societății de transport în comun din Baia Mare condamnă gestul, avertizând că se pot produce accidente foarte grave.

„Am văzut cu indignare filmuleţul prezentat pe reţelele de socializare în care trei tineri sunt agăţaţi în spatele unui troleibuz aflat în trafic pe străzile din Baia Mare. Este un fenomen care, din păcate, se mai întâmplă şi fac apel la tinerii teribilişti care practică acest „sport” să nu mai facă aşa ceva deoarece se pot produce accidente grave. Riscă să alunece şi să cadă, să dea cu capul de asfalt, cu consecinţele de rigoare, sau să fie loviţi de maşina aflată în spate. Şoferii troleibuzelor nu au cum să îi vadă”, a declarat directorul de exploatare al societății de trnsport în comun din Baia Mare, Ioan Fîrte.


CITEȘTE ȘI: Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Urmărește-ne pe Google News