VIDEO | O fată de 12 ani s-a filmat chiar în momentul în care casa a explodat și ea a murit!

O fată de 12 ani s-a filmat chiar în momentul în care casa a explodat și ea a murit!

Linda Rogers, o fetiță de 12 ani din Dallas, Texas (SUA), s-a filmat fix în momentul în care casa ei a explodat. Tânăra a murit pe loc.

Linda „Michellita” Rogers se pregătea de un concurs de majorete și spunea că este foarte fericită și că abia aștepta evenimentul, a notat metro.co.uk. Era ora 6.02 dimineața când Linda și-a început live-ul pe Facebook.

Ea vorbea șoptit, fiindcă, spunea ea, „nu vreau să-i trezesc pe ceilalți din casă”. Ea și-a prezentat scuze prietenilor care nu înțelegeau ce spune fiindcă vorbea încet. Iar apoi explica cum avea să se aranjeze pentru această zi specială.

Au găsit telefonul sub dărâmături

Chiar în acel moment, casa a explodat, probabil din pricina unei acumulări de gaze. Linda a murit pe loc în explozie. Cei din familie au descoperit telefonul fetei printre dărâmături. Iar în telefon au descoperit imaginile filmate ale ultimelor minute din viața fetei. Și ultimul ei mesaj.

Toți ceilalți membri ai familiei au scăpat, în mod miraculos, fiindcă au fost relativ departe de centrul exploziei.


Declarație cinică a unui medic de la „Marius Nasta”: „A venit să moară la noi, ca să fim arătați cu degetul pentru acest acinetobacter”. Doctorul susține că bacteria a fost adusă de la un alt spital

Mai multe articole