MENIU CAUTĂ

VIDEO | O femeie și-a înjunghiat iubitul în plină stradă, iar apoi l-a îmbrățișat: „Iubire, iartă-mă, te rog să nu mori”

Distribuie

O scenă incredibilă a avut loc pe o stradă din Mexic, în localitatea Iguala. Sonia Amairani, o tânără de 22 de ani, l-a înjunghiat cu brutalitate pe Erick Omar, iubitul ei, în vârstă de 29 de ani.

După ce a realizat că bărbatul era aproape să-și piardă viața, ea l-a luat în brațe. La început, a încercat să-l determine să spună că el a atacat primul și ea a răspuns în legitimă apărare: „El m-a lovit. A vrut să mă omoare. Zi-le adevărul”.

Femeia va fi judecată pentru tentativă de omor

Apoi a schimbat registrul: „El m-a lovit. A vrut să mă omoare. Zi-le adevărul”. „Nu ți-aș face niciodată asta, dar nu ai idee ce mi-ai făcut tu mie”, a mai spus ea. 

O ambulanță l-a transportat pe bărbat în cele din urmă la spital, unde, în urma unei intervenții chirurgicale, medicii au reușit să-i salveze viața.

Femeia a fost arestată și va ajunge în fața procurorilor.


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Citește mai multe despre injunghiat, Mexic și Scandal pe Libertatea.

Comentarii