Mergi direct la conținut »
VIDEO | O profesoară a făcut sex cu un elev chiar în sala de curs. Părinții minorului au găsit mesaje și poze intime pe telefonul băiatului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O profesoară a făcut sex cu un elev chiar în sala de curs. Părinții minorului au găsit mesaje și poze intime pe telefonul băiatului

VIDEO | O profesoară a făcut sex cu un elev chiar în sala de curs. Părinții minorului au găsit mesaje și poze intime pe telefonul băiatului

 

O profesoară a fost arestată după ce întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 13 ani. Soțul femeii i-a implorat pe părinții minorului să nu o denunțe.

Britanny Zamora, 27 de ani, profesoară la „Las Brisas Academy Elementary School in Goodyear” din  Arizona, a fost arestată după ce a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev, potrivit standard.co.uk.

Relația dintre cei doi ar fi început în luna febriarie. Femeia a început să flirtreze cu băiatul pe un chat de grup al clasei, potrivit colegilor minorului.

Profesoara care preda elevilor de clasa a VI-a i-a trimis elevului de 13 ani mai multe poze indecente, în timp ce victima a răspuns mesajelor în aceeași manieră.

În mesaje, băiatul îi mărturisește femeii că vrea să „facă din nou sex”, iar aceasta i-a răspuns că „ar face sex cu el toată ziua” dacă ar putea renunța la serviciu.

Părinții minorului sunt cei care au descoperit ce se întâmpla între profesoară și fiul lor.  Soțul femeii i-a implorat să nu o denunțe pe femeie la poliție, dar fără succes.

Investigația a scos la iveală faptul că Britnnay a întreținut relații sexuale cu elevul său de mai multe ori, la școală și în mașina ei.

Britanny a fost arestată, iar asupra ei au fost puse opt capete de acuzare. Judecătorul i-a fixat profesoarei o cauțiune de 250.000 de dolari.


GALERIE FOTO | Sorin Mărgărit, consilier la Primăria Capitalei, a ajuns model într-o revistă pentru femei


Close
Închide
  Close