MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 11:00 , de Andreea Archip

VIDEO/ Raluca Zenga scrie a treia carte. De data asta, un roman

Distribuie

Raluca Zenga e scriitoare. Soția cunoscutului antrenor Walter Zenga vrea să scoată în acest an o a treia carte. După „Manualul mămicii ZEN” și cartea de versuri „Dragostea în 3D”, Raluca Zenga vrea să scrie și un roman. 

Cu soarele blând bătând prin geam și cu marea la doi pași, inspirația vine mai ușor, ne asigură Raluca Zenga. Are propriul colț în camera de zi din vila din Dubai, unde scrie când copiii sunt la școală.

Nu vrea să dezvăluie prea multe despre subiectul cărții. „Va fi tot într-o notă modernă cum a fost și Dragostea în 3D, chiar și Manualul mămicii ZEN este o carte modernă, nu are nimic în comun cu un manual clasic de parenting, este stris într-o notă jovială, simpatică, pentru noile mămici și mămicile în devenire. Deocamdată țin totul pentru mine. E și din superstiția scriitorului, când am mai vorbit înainte, apoi îmi încetinea munca, promit că vă voi povesti în momentul în care suntem deja în curs de publicare', a mai spus Raluca.

Vrea să termine cartea și să o lanseze în această toamnă și apoi să scoată câte un volum pe an. Și ține legătura cu fanii ei pe Instagram. „Îmi face plăcere de exemplu când cititorii mei care mă urmăresc pe Instagram unde public crâmpeie din viața mea de zi cu zi mă întreabă Şi când publici următoarea carte, când ne surprinzi, când vii cu ceva nou?. Îmi place să văd că am stârnit interes din partea publicului care încă mai citește cărți și apreciază faptul că într-o carte intră foarte mult efort și concentrare și nu poți scrie la întâmplare', mai spune Raluca.

Ca să nu își uite ideile, umblă mereu cu un carnețel la ea și le notează.

Citește și: Walter și Raluca Zenga, maeștri ai relației la distanță: „În fiecare zi trebuie să mai pui glazură pe tortul iubirii'

Walter Zenga își scoate cartea! A scris în ea și despre România

Loading...
Comentarii