Mergi direct la conținut »
VIDEO | Scrisoarea unui tată pentru fata care se căsătorește. Mesajul a fost scris înainte să moară
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | Scrisoarea unui tată pentru fata care se căsătorește. Mesajul a fost scris înainte să moară

O mireasă dintr-un orășel american a avut parte de o nuntă extrem de emoționantă. Nu faptul că a îmbrăcat rochia de mireasă a făcut-o să plângă, ci scrisoarea pe care tatăl ei a scris-o. Bărbatul a murit când ea avea doar opt ani, însă s-a asigurat că va fi alături de fiica lui în ziua cea mare.

Emily a simțit adesea lipsa tatălui ei, care a decedat atunci când ea avea opt ani. Tânăra din statul american New York a avut parte un moment incredibil de emoționant, chiar în timpul nunții. Tatăl ei i-a scris o scrisoare, care a fost citită în timpul ceremoniei de către unchiul miresei, 15 ani mai târziu.

„Draga mea Emily, tu ești inima și sufletul meu și vei fi întotdeauna. Te iubesc, Emily. Și știu că ți-aș fi iubit și noul soț”, a scris tatăl ei, înainte să moară. De altfel, acesta a pregătit un mesaj special și pentru soțul fiicei sale.

„Nu o să fiu acolo să te intimidez, să îți pun un milion de întrebări înainte să ieși cu fiica mea, să-ți spun că am o armă sub pat sau să te întreb care sunt intențiile sale… Pot însă să te bântui”, a spus acesta.

Momentul emoționat a avut loc în octombrie 2016, când a avut loc nunta, însă abia acum, un an mai târziu, Emily și soțul ei au decis să publice filmulețul pe rețelele de socializare.


Citește și: Cum a cerut-o prințul Harry în căsătorie pe actrița Meghan Markle: „Am reușit să te surprind”


Close
Închide
  Close