Cum s-a produs accidentul în care o mașină a intrat prin ușile Spitalului Craiova. Șoferul spune că a încurcat pedalele! (VIDEO)

Un bărbat a intrat cu mașina în Spitalul Judeţean Craiova, la Urgenţe!

Un șofer din Caraș-Severin a produs un accident incredibil, sâmbătă seară. Mașina pe care o conducea a intrat în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Craiova și a ajuns până la recepție.

Potrivit informațiilor de la fața locului, bărbatul a venit la spital cu soția și copilul, acesta din urmă având o problemă la unghia de la un picior. Pentru că aștepta prea mult, bătrbatul s-a enervat, a ieșit din spital, s-a urcat la volan, apoi a spulberat ușile.

„A vrut să iasă din Unitatea de Primiri Urgențe și în acel moment și-a prins degetele în uși. S-a enervat, a luat mașina și a intrat în ele”, a declarat o sursă din cadrul spitalului, pentru Gazeta de Sud.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/N6O4SNsxPVU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Oamenii legii au stabilit că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, în momentul în care a urcat la volan. Explicându-le polițiștilor cum a produs accidentul, bărbatul le-a spus că a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație.

„Conducătorul auto avea o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Susţine că ar fi încurcat pedalele. Poliţiştii desfăşoară cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, transmite Poliția Dolj, potrivit Mediafax.

În urma accidentului, șoferul în vârstă de 37 de ani, din Moldova Nouă, județul Caraș Severin, a suferit răni la picioare. Alte două persoane au fost ușor rănite.

„Un voluntar a fost uşor împins. El spune că a fost luat pe capotă, însă nu a suferit leziuni traumatice. De asemenea, una dintre asistentele noastre care se afla în acele moment în triaj, a fost uşor contuzionată la mâna dreaptă”, a declarat Cristiana Georgmăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, pentru Observator TV.

Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Citeşte şi:

Povestea cutremurătoare a măicuței Elena. Somată să plătească statului 36.000 de lei din cauza greșelii unui funcționar, descoperită după 23 de ani!

Mai multe articole