Mergi direct la conținut »
VIDEO. Gura lumii, slobodă! Coafura Vioricăi Dăncilă, comentată în stradă: ba că e ca ”un copac înfoiat”, ba că ”e frumoasă”!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO. Gura lumii, slobodă! Coafura Vioricăi Dăncilă, comentată în stradă: ba că e ca ”un copac înfoiat”, ba că ”e frumoasă”!

VIDEO. Gura lumii, slobodă! Coafura Vioricăi Dăncilă, comentată în stradă: ba că e ca ”un copac înfoiat”, ba că ”e frumoasă”!

Astăzi, Viorica Dăncilă a prezentat lista miniștrilor care vor face parte din noul Guvern. Primul-ministru obișnuiește să-și aranjeze părul într-o manieră care stârește multe comentarii în special în mediul virtual. Am vrut să aflăm ce spun oamenii despre coafurile Vioricăi Dăncilă.

De Delia Chilianu,

Mulți dintre românii care îi urmăresc aparițiile televizate au remarcat că doamna prim- ministru are un stil aparte de a-și aranja părul. Imediat după ce a fost Viorica Dăncilă a fost numită premier, în spațiul public au început să circule fotografii cu ea la Parlamentul European. Iar coafurile i-au atras critici dure.

Așa se face că la începutul acestei săptămâni, Viorica Dăncilă a avut o schimbare de look și nu a mai apărut cu bucle, ci cu părul îndreptat. Le-am arătat câtorva bucureșteni pozele cu actualul premier și coafurile sale: “Seamănă cu un caniș care a venit după o ploaie, un caniș ud”, spune Renata, o tânără de 18 ani, elevă la un liceu din Capitală.

Doamna Constanța, de 86 de ani e convinsă că poartă peruci.

Coafura ei arată ca un copac așa foarte înfoiat”, spune Gabi, o liceeană de 18 ani.

Multe tinere cred că felul în care-și aranjază părul este demodat. “O prinde bine, dar nu știu sigur dacă mai este la modă.” spune Lorena, o tânără de 19 ani.

Unii o compară cu Gabriela Firea

Daniela are 40 de ani și se numără printre fanii Vioricăi Dăncilă: “Este o femeie foarte ok, îmi place cum se îmbracă și cum își facă părul, dar cred că îi stă mai bine fără bucle” .

Și multe femei trecute de 70 de ani o admiră pe Viorica Dăncilă pentru curajul ei de a accepta o funcție așa importantă în stat și spun că este deșteaptă și frumoasă: “E frumoasă. Orice coafură îi stă bine pentru că e frumosă. Îmi place de dânsa. E foarte inteligentă și așteptăm să ne facă niște lucruri bune”, spune Silli Boiangiu, 90 de ani. “E loc de mult mai mult bine, dar credem că se va stila, așa cum și alți demnitari ajunși în posturi importante și-au schimbat atitudinea, comportamentul, lookul”, spune și doamna Ioana, 75 de ani.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Există și persoane care spun că ar fi vrut-o pe Gabriela Firea în locul Vioricăi Dăncilă. “Nu-mi place de ea. Voiam ceva mai à la Firea, mai tânără, mai energică , mai competitivă, să ne inspire încredere”, spune doamna Ionica, 59 de ani.

CITEȘTE ȘI:

Noi scumpiri la alimente! Au crescut prețurile la lapte și unt, vor costa mai mult legumele și carnea. Avertismentul sindicatelor din industria alimentară

EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel are interzis la șofat, dar ignoră sfatul medicilor. ”Am o casă grea, am nevoie de mașină”

 

Close
Închide
  Close