De Adrian Ilie,

„Pot să vă asigur că Ungaria este pregătită să coopereze cu noul guvern român în spiritul respectului reciproc şi al intereselor celor două naţiuni”, a declarat premierul ungar.

Conform unei declaraţii transmise marţi de ofiţerul de presă al şefului guvernului de la Budapesta, Viktor Orban şi-a exprimat dorinţa de a „continua să lucrăm împreună într-un spirit constructiv pentru consolidarea legăturile ungaro-române şi pentru o Uniune Europeană de succes construită pe naţiuni puternice”.

Imediat după demiterea Vioricăi Dăncilă și nominalizarea lui Ludovic Orban pe rețelele de socializare au început speculațiile legate de confuziile care vor apărea printre demnitarii europeni legate de șefii de guvern de la București și Budapesta.

Prima care a confirmat speculațiile a fost chiar premierul demis, Viorica Dăncilă.

În timpul unui discurs susținut pe 24 octombrie la Sighetu Marmației, Viorica Dăncilă a vorbit despre demiterea sa de la Palatul Victoria prin moțiune de cenzură, confundându-l pe liderul PNL, Ludovic Orban, cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

„Nu ne-am gândit la înlocuirea primului ministru Viorica Dăncilă cu înlocuirea lui Viktor Orban… cu înlocuirea lui Ludovic Orban… asemănarea, dar total diferiți ca și implicare (…)”, a spus Viorica Dăncilă.

Citeşte şi:

UPDATE | Predare-primire la ministere. Preşedintele Klaus Iohannis a atacat dur guvernarea PSD. Prima şedinţă a Executivului Orban va avea loc miercuri

Guvernul Orban a depus jurământul și a plecat spre Palatul Victoria, pentru o ședință informală alături de președinte. Iohannis: „Mult succes, chiar dacă mandatul este previzibil unul scurt”

Presa internațională după învestirea guvernului Orban la București: Un vot pentru deblocarea crizei de la Bruxelles

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci