Viorica Dăncilă, invitata lui Mihai Gâdea, după articolul din Libertatea despre fiul ei adoptiv

Mihai Gâdea a reacționat după reportajul apărut azi în Libertatea – despre copilul pe care Viorica Dăncilă l-a înfiat în urmă cu 29 de ani – și a anunțat că marți o va avea invitată în platou pe aceasta.

Prezentatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” a dedicat prima parte a ediției din această seară articolului despre familia Malancu, titrând pe burtieră ”La ce s-a ajuns? Atac josnic la Dăncilă”.

Mihai Gâdea a subliniat că viața unui demnitar din orice țară este, într-adevăr, de inters public: ”Acesta cred că este un subiect de presă”, a spus el. Jurnalistul consideră, însă, că articolul este ”o mârșăvie”, pentru că ridică semne de întrebare privind legalitatea modului în care a fost realizată adopția.

Reportajul video realizat de Libertatea a fost difuzat în prima parte a emisiunii ”Sinteza Zilei”

Realizatorul Antenei 3 laudă demersul premierului de a înfia un copil dintr-o familie defavorizată și a promis că va trata subiectul pe larg în ediția de mâine, când o va invitată în studio pe Viorica Dăncilă.

Înainte de începerea emisiei, Mircea Badea și Ciutacu au atacat ziarul Libertatea pentru același articol, prin postări pe rețelele de socializare.

Citiți prima parte a poveștii: Destinul celor 8 copii din familia Malancu, dintre care cel mic a fost adoptat de prim-ministrul Viorica Dăncilă!

A doua parte: Mama biologică a băiatului adoptat de Viorica Dăncilă: „Vreau doar să-l văd, nu să-mi zică mamă!”

Mai multe articole