Mergi direct la conținut »
Vlad Petreanu s-a amuzat la Europa FM pe seama plagiatului lui Lucian Pahonțu: ”Facem un apel la public să-l identificăm pe cel care a semnat cu numele șefului SPP!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vlad Petreanu s-a amuzat la Europa FM pe seama plagiatului lui Lucian Pahonțu: ”Facem un apel la public să-l identificăm pe cel care a semnat cu numele șefului SPP!”

Vlad Petreanu s-a amuzat la Europa FM pe seama plagiatului lui Lucian Pahonțu: ”Facem un apel la public să-l identificăm pe cel care a semnat cu numele șefului SPP!”

Moment inedit azi în „Deșteptarea”, emisiunea de dimineață de la Europa FM. În rubrica lui Cătălin Tolontan, jurnalistul Libertatea & GSP și Vlad Petreanu au discutat despre dezvăluirea din Libertatea a plagiatului semnat de Lucian Pahonțu.

De Elena Matei,

Astăzi, în Libertatea, jurnalista Sidonia Bogdan a arătat că există o carte plagiată intitulată “Comunicare și relații publice”, apărută la editura craioveană Sitech, de către Lucian Pahonțu.  Generalul Lucian Pahonțu, șeful SPP, susține că nu el este autorul, dar juranlista a găsit același nume, la aceeași editură, în același an, ca autor al unei alte cărți pe care unul dintre semnatari recunoaște că a elaborat-o ”împreună cu șeful SPP”.

Lucian Pahonțu a publicat o carte copiată, dar șeful SPP spune că nu el este acel Lucian Pahonțu:


De-a lungul anilor, Lucian Pahonțu a semnat lucrări științifice împreună cu minstrul Gabriel Oprea și, aflăm azi în Libertatea, cu Adrian Iacob, rectorul Academiei de Poliție urmărit de DNA sub acuația că și-a pus un subordonat să o amenințe la Enmilia Șercan, pentru un alt scandal de plagiat.

Cum Lucian Pahonțu a negat că el este autorul Lucian Pahonțu al cărții “Comunicare și relații publice”, azi la Europa FM ziaristul Vlad Petreanu a spus: ”Facem un apel la public să-l identificăm pe cel care a semnat cu numele șefului SPP Lucian Pahonțu” :-) Moment în care George Zafiu a prelungit momentul amar-amuzant și a spus: ”Dar când trimiteți informația să o trimiteți la lui Cătălin Tolontan de la Libertatea, nu la Cătălin Tolontan de la GSP, care este altă persoană”. 

Close
Închide
  Close