VIDEO | Vladimir Putin a gătit clătite la întâlnirea cu Xi Jinping

Vladimir Putin a gătit clătite la întâlnirea cu Xi Jinping

Momentul în care președintele rus și omologul său chinez au gătit „blinî”, clătite rusește, a fost surprins în imagini de jurnaliștii prezenți la întâlnirea celor doi lideri.

Vladimir Putin şi Xi Jinping au purtat şorţ de bucătărie în timp ce au întors clătitele în tigaie. Înainte de a mâncă preparatele cu caviar, ei au servit câte un gât de vodcă. Cei doi lideri au mai gătit împreună în luna iunie, în timpul unei vizite făcute de Putin în China.

Legătura dintre președintele rus și Xi Jinping este una care „nu va înceta să se consolideze”, potrivit liderului chinez care participă în fiecare an la Forumul Economic Estic pe care Rusia îl organizează.

Întrevederea dintre preşedinţii rus şi chinez coincide cu începerea, marţi, a celor mai ample manevre militare organizate de Rusia în ultimii 37 de ani, exerciţii la care participă de asemenea China şi Mongolia.

Exerciţiile Vostok 2018 se desfăşoară în Siberia Orientală şi în Extremul Orient rus. Aproape 300.000 de militari, elicoptere, drone, peste 30.000 de tancuri, precum și 80 de nave participă la acest eveniment.

Sursă foto Epa.eu.


Capii celei mai mari rețele de trafic de heroină din București au fost prinși! Unul din ei și-a transformat restaurantul în depozit pentru droguri


Mai multe articole