BANAT
În intervalul 14 – 16 ianuarie, valorile termice vor marca o creştere. Maximele diurne vor atinge, în medie, 8..9 grade, iar minimele nocturne vor deveni pozitive, până la valori de 2…3 grade, caracterizând o vreme caldă pentru această dată. Între 17 şi 21 ianuarie vremea se va răci uşor de la o zi la alta, mediile termice devenind apropiate de valorile normale climatologic pentru utlima decadă din ianuarie. După data de 22 ianuarie temperaturile vor creşte din nou.
Probabilitatea pentru precipitaţii (predominant ploi în primele zile, apoi mai ales ninsori) se va menţine pe tot parcursul intervalului, dar acestea vor fi mai importante cantitativ între 15 şi 19 ianuarie.
CRIŞANA
Vremea se va încălzi la începutul perioadei de prognoză, când valorile termice vor fi pozitive atât ziua cât şi noaptea. Între 16 şi 21 ianuarie va avea loc o răcire treptată şi regimul termic va deveni apropiat de cel normal pentru a doua decadă a lunii ianuarie, cu medii ale maximelor diurne situate în jurul limitei de îngheţ şi ale minimelor nocturne de aproximativ -6 grade. În ultimele zile ale intervalului de prognoză mediile temperaturilor diurne vor redeveni pozitive, iar minimele nocturne vor mai creşte, în medie, cu 2…3 grade.
Probabilitatea pentru precipitaţii mai însemnate cantitativ va fi semnificativă în intervalul 15 – 19 ianuarie, când vor predomina ploile şi lapoviţele, dar şi în rest vor fi precipitaţii, predominant ninsori după data de 18 – 19 ianuarie.
TRANSILVANIA
La începutul intervalului va avea loc o creştere a temperaturii aerului cu aproximativ 6 grade, fapt ce va determina valori maxime diurne ce vor atinge, în medie, 6 grade în jurul datei de 16 ianuarie, când minimele nocturne se vor situa în jurul valorii de 0 grade. În intervalul 17 – 22 ianuarie vremea se va răci de la o zi la alta, spre maxime diurne de -4…-3 grade şi minime nocturne ce vor scădea, în medie, până la -10 grade. În ultimele zile ale prognozei o uşoară tendinţă de încălzire va determina creşterea valorilor termice cu 2…3 grade.
Probabilitatea de precipitaţii mai consistente va creşte între 16 şi 19 ianuarie şi, din nou, în jurul datei de 22 ianuarie. În restul intervalului precipitaţiile, locale, vor fi în general slabe cantitativ.
MARAMUREŞ
În intervalul 14- 16 ianuarie, vremea se va încălzi, pentru ca între 17 şi 21 ianuarie să se producă o nouă răcire care va aduce regimul termic la valori apropiate de mediile multianuale ale perioadei. Prin urmare, în jurul datei de 21 ianuarie, maximele diurne vor atinge, în medie, -4 grade, iar minimele nocturne vor scădea spre -9 grade. Ulterior, va avea loc o creştere uşoară şi treptată a temperaturilor, spre 0 grade ziua şi -7… -6 noaptea la sfârşitul intervalului de prognoză.
Probabilitatea pentru precipitaţii (mixte la început, apoi mai ales ninsori) se va menţine relativ ridicată pe tot parcursul intervalului, dar între 15 şi 19 ianuarie precipitaţiile se vor semnala pe arii extinse şi pot fi mai importante cantitativ.
MOLDOVA
Vremea se va încălzi semnificativ în primele zile ale intervalului de prognoză, astfel încât pe 16 ianuarie minimele nocturne vor atinge valoarea medie de 0 grade Celsius, iar maximele se vor situa în jurul a 7 grade. Va urma o răcire treptată în zilele următoare, pe 22…23 ianuarie urmând ca temperaturile să fie cu aproximativ 10 grade mai scăzute. În ultima parte a perioadei de prognoză vremea se va încălzi uşor, mediile termice devenind apropiate de valorile climatologic normale pentru ultima decadă a lunii ianuarie.
Probabilitatea pentru precipitaţii, mixte la început apoi predominant ninsori, va creşte în intervalul 18 – 20 ianuarie. În rest, precipitaţiile vor fi în general slabe cantitativ şi se vor semnala pe arii relativ restrânse.
DOBROGEA
Temperatura aerului va marca o creştere în primele zile, vremea devenind caldă pentru mijlocul lunii ianuarie, cu medii ale valorilor maxime de aproximativ 11 grade şi ale minimelor nocturne de 4…5 grade. Ulterior, va urma o răcire, valorile termice devenind cu 10…11 grade mai scăzute, spre 1…2 grade ziua şi -5…-4 grade noaptea în jurul datei de 22 ianuarie. În ultima parte a intervalului de prognoză temperaturile vor creşte uşor şi treptat spre valori normale climatologic în această perioadă a anului.
Probabilitatea pentru precipitaţii, la început ploi, apoi şi lapoviţe sau ninsori, va fi mai mare după data de 16 ianuarie, dar mai ales în intervalul 18-20 ianuarie.
MUNTENIA
Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o încălzire simţitoare a vremii, care va conduce la valori termice diurne de 10…12 grade şi minime nocturne de aproximativ 3 grade în jurul datei de 16 ianuarie. Ulterior, un proces de răcire treptată va determina scăderea temperaturilor cu 10 grade până pe data de 23 ianuarie, pentru ca în ultimele zile ale prognozei vremea să se încălzească uşor, devenind normală termic pentru ultima decadă a lunii ianuarie.
În intervalul 15-17 ianuarie local va ploua slab, iar după 18 ianuarie creşte probabilitatea pentru precipitaţii mixte şi ninsori, mai importante cantitativ şi pe arii mai extinse între 18 şi 20 ianuarie.
OLTENIA
Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme în încălzire treptată, vremea devenind caldă pentru jumătatea lunii, în jurul datei de 16 ianuarie. Ulterior un nou proces de răcire va determina scăderea valorilor termice cu aproximativ 7…8 grade, urmând ca pe 23 ianuarie mediile maximelor să atingă pragul de îngheţ, 0 grade, iar minimele nocturne sa se situeze în jurul valorii de -6 grade. Spre sfârşitul perioadei de prognoză temperaturile vor creşte uşor de la o zi la alta, vremea redevenind normală termic pentru ultima decadă a lunii ianuarie.
Probabilitatea pentru precipitaţii (ploaie la început, apoi şi lapoviţă şi ninsoare) se va menţine relativ ridicată după 15 ianuarie, dar mai ales în jurul datei de 18 – 19 ianuarie.
LA MUNTE
La începutul intervalului de prognoză vremea se va încălzi, până la valori nocturne de -2 grade şi maxime diurne pozitive, în medie. După data de 16 ianuarie va avea loc un proces de răcire, vremea devenind geroasă în cursul nopţilor şi rece ziua, până pe 22…23 ianuarie. În ultimele zile ale prognozei temperaturile vor fi în creştere uşoară.
Probabilitatea pentru precipitaţii, mai ales sub formă de ninsoare, va fi mai mare după data de 15 ianuarie

„Am vorbit cu Laur și, gata!”. Noi declarații făcute de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că divorțează
PARTENERI - GSP.RO
„Am vorbit cu Laur și, gata!”. Noi declarații făcute de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că divorțează
Prezentatorul Antena 3 și-a BĂTUT crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a făcut
Playtech.ro
Prezentatorul Antena 3 și-a BĂTUT crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a făcut
Daniel și David, frățiorii uciși în Italia, au fost înmormântați. Strigătul disperat al mamei lângă sicriele albe ale micuților
Observatornews.ro
Daniel și David, frățiorii uciși în Italia, au fost înmormântați. Strigătul disperat al mamei lângă sicriele albe ale micuților
Horoscop 21 iunie 2021. Racii ar fi bine să caute mereu, intenționat, ceva bun în orice om și orice situație
HOROSCOP
Horoscop 21 iunie 2021. Racii ar fi bine să caute mereu, intenționat, ceva bun în orice om și orice situație
O tânără avocată din Iași a murit după ce s-a aruncat dezbrăcată pe geam de la etajul 6. Ce a făcut înainte
Știrileprotv.ro
O tânără avocată din Iași a murit după ce s-a aruncat dezbrăcată pe geam de la etajul 6. Ce a făcut înainte
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Telekomsport
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)