Ninsori puternice în București! Avertizare meteo pentru Capitală

Capitala se află sub avertizare meteo de ninsori, până la ora 11.00. Totodată, temperaturile se vor menține scăzute, minimele ajungând la minus 8 grade Celsius, în timp ce  vântul va atinge la rafală viteze de 45 de kilometri pe oră.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de ninsori, valabilă până ora ora 11, fiind așteptat să se depună un nou strat consident de zăpadă de până la zece centrimetri. În ultimele trei ore, ANM anunță că s-a depus un strat de aproape șapte centimentri.

Ninsorile ar putea continua și la noapte. Vântul va sufla slab şi moderat, la rafală atingându-se viteze de până la 36 kilometri pe oră. Temperatura minimă va fi de minus 4 – minus 2 grade, posibil uşor mai scăzută la periferie, spun meteorologii, conform Mediafax.

Până miercuri dimineaţă, vor mai fi condiţii de ninsoare, iar vântul va sufla în general moderat, atingând la rafală viteze de 35 – 40 de kilometri pe oră. Temperatura maximă va fi de 1 – 2 grade, iar cea minimă de minus 8 – minus 7 grade, posibil mai coborâtă în zona preorăşenească.

Cum va fi vremea miercuri, 16 ianuarie

De miercuri până joi dimineaţă, cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla moderat, iar, pe parcursul zilei, va atinge la rafală 40 – 45 de kilometri pe oră.

Temperatura maximă va fi de aproape 3 grade, iar cea minimă va fi de minus 5 – minus 3 grade Celsius.

De asemenea, este în vigoare un cod galben de viscol, valabil în mai mult de jumătate din țară.


Citește și Cui i-a dat primarul sectorului 5 peste 13 milioane de euro pentru anveloparea blocurilor. Traseul incredibil al femeii: în 2012 făcea angajări pentru videochat, în 2019 a pus mâna pe contract printr-o firmă-fantomă!


Mai multe articole