Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > I wonder – Experiența magică trăită de un cuplu în universul Obsentum

I wonder – Experiența magică trăită de un cuplu în universul Obsentum

Numai la iwonder.ro să testezi cele mai prețioase parfumuri din lume aduce cu sine o donație pentru un copil care luptă pentru viață!

Iubirea este, în sine, cel mai frumos cadou pe care îl putem primi de la celălalt. Tocmai de aceea, în momentul în care ne dorim să celebrăm acest minunat sentiment, e cazul să o facem în stilul nostru, alături de oameni care înțeleg foarte bine ce presupune „personalizarea”. Experiențe cu parfumuri ultra-prețioase. Alegerea unui cuplu din București pentru sărbătorirea a 12 ani de căsnicie a fost ghidată în primul rând de componenta caritabilă – „Iubirea noastră să facă un bine”, așa ne-a spus la telefon jumătatea feminină.

Supereroii iwonder.ro au ascultat pasiunile celor doi, au fluturat pelerina faptelor bune și așa s-a născut o experiență care i-a fascinat deopotrivă – o incursiune în lumea esențelor de lux Obsentum. Întreaga sumă plătită pentru acest regal a ajuns la un băiețel care așteaptă o operație complexă, menită să îi ușureze viața.

Ce înseamnă Blind Testing de parfumuri?

Imaginați-vă o degustare de vinuri, doar că în loc de vinuri, licorile magice vor fi acum parfumuri, iar simțul pus la încercare este mirosul. O experiență magnifică, în care trebuie deslușite și analizate ingredientele, legați la ochi. Totul se petrece în misterioasa cameră VIP din parfumeria Obsentum.

Un beauty adviser îmbrăcat de gală le-a povestit celor doi norocoși  cum au fost create parfumurile și ce semnifică fiecare în parte. La finalul întregii experiențe, cei doi au primit și un tort Mara Mura, o prăjitură cu texturi decadente de fructe, bezea și nuci. Ca să vă convingeți, plănuiți-vă chiar acum o experiență-cadou de pe www.iwonder.ro!