I wonder: supereroii designeri se întâlnesc la târgul NOËL

Peste 100 de creatori din cinci țări vin la București să își prezinte creațiile la NOËL, Târgul de cadouri de designer. A zecea ediție a NOËL are loc într-o clădire istorică de pe bulevardul Dacia, The Institute Space, între 15-16 decembrie, iar magazinul de surprize caritabile I wonder este invitat.

Designeri participanți din România, Elveția, Bulgaria, Grecia, Argentina creează bijuterie contemporană, modă, accesorii din piele, cosmetice naturale,  artă, iar selecția atentă aparține organizatorilor. „Suntem probabil singurul eveniment de sezon care aduce 10 creativi internaționali”, spune Dan Pierșinaru, artist vizual și fondator NOËL.

Darurile de la NOËL au superputeri, pentru că sunt obiecte în serie mică sau unice, care vor face ca alegerea cadoului potrivit să fie mai ușoară.

„Șansele să vezi un obiect și să-ți dai seama că s-ar potrivi cuiva drag sunt mari, tocmai pentru că sunt stiluri variate, dar în serie mică”, explică Pierșinaru. Noutatea anului la NOËL este secțiunea de gourmet, cu macarons, sosuri, cafea și alte preparate naturale.

Printre creatorii români prezenți se vor număra Cristian Samfira, Maria Dermengiu, Laura Olaru, Fandacsia Ginissima, Otilia Flonta, Edita Lupea, Carmen Secăreanu, Andra Lupu, Povești din lemn, Andreia Gabriela Popescu, Oana D. Botezatu. Și cadourile caritabile I wonder vor putea fi găsite la un stand special de la The Institute Space.

Astfel obiecte cu autograf, mascote, rachete de tenis, colițe de timbre și multe altele vor ajuta la salvarea vieții unui copil grav bolnav, prin intermediul Fundației Ringier. iwonder.ro este magazinul de cadouri-surpriză al Fundației Ringier, unde cadourile se transformă în donații. Alte proiecte sociale și culturale prezente la târg sunt „Made în Roșia Montană” și Fundația „Pro Patrimonio”.

Târgul NOËL are loc la The Institute Space, pe Bd. Dacia, nr. 12, între 15-16 decembrie, între orele 11.00-20.00, iar biletul de intrare costă 15 lei.

Mai multe articole