MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 21:43

FOTO | Zyan Malik și Gigi Hadid s-au despărțit

Distribuie

Zyan Malik și Gigi Hadid s-au despărțit. Zyan Malik și iubita sa supermodel Gigi Hadid s-au despărțit după o relație de doi ani. Cei doi au luat decizia din cauza programelor lor încărcate, dar și din cauza distanței.

'Nu mai sunt un cuplu, dar au rămas apropiați și se susțin unul pe altul. Realitatea este că ei au fost departe unul de altă, nu au mai fost împreună de mult timp. Programele lor încărcate de muncă ar pune presiune pe orice relație. Este, cu siguranță sfârșitul pentru acum, dar nu este o despărțire amară… cei doi își poartă respectă reciproc', a spus un prieten apropiat celor doi, potriviit Daily Mail.

Amicul celor doi a mai punctat că decizia a fost luată de amândoi. 'Dar nimeni nu a spus că cei doi nu se pot împăca în viitor', a mai adăugat sursa.

Înainte de a se afla despre despărțire, Gigi, alături de sora ei, Bella, au pozat goale pentru numărul din 2 februarie a revistei britanice Vogue. Fotografiate de Steven Meisel, supermodelele au apărut astfel pentru prima oară într-o copertă dublă.


EXCLUSIV/ Daniela Nane a învățat machiajul de la un make-up artist celebru: M-am dus și m-a machiat noaptea, la ea'

VIDEO | Momentul în care un baschetbalist român din SUA se chinuie să intre într-o mașină. Sportivul are 2.3 m

De ce îl votează rușii pe Vladimir Putin și sunt pregătiți să-l facă cel mai longeviv președinte după Stalin

FOTO: NORTH FOTO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii