Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a născut pe 12 septembrie 1980 în Bucureşti şi a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de „Miss România” în 1999.
Ulterior a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy.
Nicoleta Luciu a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia „Alizee”, apoi din „Laguna”, dar nu s-a bucurat de prea mult succes. Astfel, a rămas la modeling, dar până la urmă a ajuns să fie cunoscută mai ales drept actriţă.
Înainte de a începe o carieră în actorie, femeia care la un moment dat avea cei mai mari sâni naturali din România, cu o circumferinţă a bustului de 96 de centimetri, a apărut multă vreme în emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, realizată de Teo Trandafir.
Debutul ca actriţă a avut loc telenovela „Lacrimi de iubire”.Apoi, Nicoleta Luciu a jucat şi rolul Ilenei în telenovela „Iubire ca in filme”, după care a urmat un rol de ţigană serialul „Inimă de ţigan”.
Din punct de vedere al vieţii personale, Nicoleta Luciu este iubita omului de afaceri Szolt Csergo, iar în 1999, cei doi au devenit părinţii unui băieţel. În 2011 Nicoleta a rămăs insarcinată cu tripleți.