Nunta Bianca Dragusanu

Bianca Drăguşanu (31 de ani), poate cea mai mediatizată femeie din România ultimilor ani, se căsătoreşte, astăzi, religios cu Victor Slav (33 de ani), prezentator meteo la PRO TV, într-un eveniment care a captivat atenţia întregii ţări.
La nuntă vor participa aproximativ 200 de persoane, care vor fi păzite de tot atâţia bodyguarzi, iar meniul a costat 100 de euro.
Tortul este mov, cu cinci etaje
Salonul în care va avea loc petrecerea va fi decorată în mov. Prin urmare, mirii s-au gândit să asorteze feţele de masă şi husele scaunelor cu tortul, care va avea aceeaşi culoare. Când Bianca a stabilit că numărul mesenilor va fi fix de 200, bucătarii au ajuns la concluzia că ea are nevoie de un tort cu cinci etaje. Vineri, însoţită de câteva prietene, ea a dat fuguţa la Cofetăria Armand din Bucureşti, vestită pentru cele mai fine dulciuri, pentru a comanda imensul tort al miresei, care va fi ţinut ţinut la rece într-un frigider enorm, până la miezul nopţii.
Toate relaţiilor lor au fost savurate de presă
Bianca Drăguşanu este la a treia relaţie consumată sub lupa atentă a publicului, după ce a fost de-a lungul timpului şi iubita creatorului de modă Cătălin Botezatu – practic, rampa de lansare a vedetei – şi a fotbalistului Adrian Cristea.
De partea cealaltă, şi Slav este renumit pentru relaţia anterioară, cea cu solista Anda Adam.