«Iubiri de altădată», numai cu Libertatea pentru femei

23 septembrie 2012 16:01

Se poate oare să ai o a doua şansă în dragoste? Răspunsul îl vei găsi în noul volum din colecţia Cărţi Romantice a revistei Libertatea pentru femei: “Iubiri de altădată”, de Elizabeth Noble.

Susannah şi Rob au avut o relaţie tumultuoasă în adolescenţă, însă totul s-a terminat şi fiecare şi-a urmat propriul drum. După 20 de ani, nici unul dintre ei nu e fericit. Susannah e prinsă în capcana unei relaţii aparent lipsite de afecţiune cu Douglas. Bărbatul nu are decât reproşuri la adresa ei şi încearcă să o înstrăineze de familie. După despărţire, Rob s-a înrolat în armată ca să uite durerea. Întâlnirea lor la o nuntă le aduce aminte de vremurile bune, iar Susannah începe să se întrebe ce ar fi fost dacă ar fi făcut altă alegere. Între timp, cei doi încep să ţină legătura ca nişte prieteni vechi. Dar oare nu este mai mult de atât? Vor reuşi să profite de o a doua şansă şi să fie fericiţi? Sau ea va accepta cererea în căsătorie a lui Douglas?
Elizabeth Noble s-a născut în Marea Britanie şi este autoarea a şapte romane care au ajuns în Top 10 al bestsellerurilor întocmit de ziarul Sunday Times.

Revista Libertatea pentru femei şi cartea “Iubiri de altădată”, 9,99 de lei

Dacă incitantele romane de dragoste te-au prins deja înseamnă că aştepţi cu nerăbdare cartea “Iubiri de altădată”, o poveste romantică, plină de pasiune, marca Elizabeth Noble. O găseşti numai împreună cu revista Libertatea pentru femei de azi, la preţul de 9,99 de lei!

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro