Libertatea pentru femei a apărut cu un nou volum palpitant din colecţia Cartea Romantică | «Rugăciuni ascultate», o carte pentru suflet

11 iunie 2012 16:56

Faith Madison pare să ducă viaţa perfectă. Este soţia unui bancher de succes din Manhattan şi mama a două fete, viitoare studente. Se bucură de toate privilegiile pe care le poate avea în cartierul său bogat din New York. Este încă frumoasă şi foarte elegantă. Totuşi, ea nu se simte cu adevărat împlinită.

Soţul ei e distant, ca odinioară tatăl vitreg care a crescut-o. Nu a ţinut niciodată cont de dorinţele ei, iar ea l-a ascultat întocmai. Dar acum, când fetele urmează să plece la facultate, Faith ar vrea să-şi termine studiile întrerupte atunci când s-a măritat. Totuşi, nu îndrăzneşte să se împotrivească lui Alex, care nu o lasă nici să se gândească la aşa ceva. Dar moartea subită a tatălui ei vitreg prilejuieşte schimbarea la care nu se aştepta nici ea. La înmormântare, un prieten din copilărie, Brad, reintră în viaţa ei.
Împreună cu el şi cu fratele ei, Jack, formau un grup indestructibil şi se asemănau cu “cei trei muşchetari”. Dar Jack a murit în mod tragic mult prea devreme, iar Brad a plecat pe un alt continent. După înmormântare, Faith ţine o corespondenţă strânsă pe e-mail cu vechiul ei prieten, care o încurajează să-şi urmeze visul. Totodată, el începe să prindă curaj să iasă dintr-o căsnicie care de mult timp nu mai respecta tiparele. Între cei doi pare să se înfiripe o poveste de dragoste. Dar oare nu e prea târziu?

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro