Revista Libertatea pentru femei şi cartea “Iubiri clandestine”, 9,99 de lei

12 august 2012 14:02

Dacă doriţi să citiţi o poveste de dragoste pasionantă şi plină de neprevăzut, o veţi găsi în noul volum din Colecţia Cărţi Romantice al revistei Libertatea pentru femei: “Iubiri clandestine”, de Judy Astley.

Familia Sarei s-a împotrivit căsătoriei tinerei cu profesorul ei de la Facultatea de Arte, Conrad. Pictor celebru şi recunoscut pentru aventurile sale cu numeroase femei, acesta era cu nu mai puţin douăzeci şi cinci de ani mai în vârstă decât tânăra studentă. Totuşi, ea nu a ţinut cont de nimic şi şi-a urmat dragostea.

După ani şi ani…

Timpul trece parcă pe nesimţite. După ani, Sara este încă o femeie atrăgătoare, profesoară de artă la un colegiu local. Soţul ei se apropie de vârsta de 70 de ani, pe care nu are de gând să o mai sărbătorească. Îşi doreşte să moară înainte ca bătrâneţea să-i secătuiască puterile. Aşa că încearcă să-şi facă ordine în afacerile materiale şi sentimentale înainte de a părăsi această viaţă. Cele două fiice ale lor, Cassandra şi Pandora, sunt în momente dificile, în care totul pare să se clatine. Sara îşi împarte timpul între profesie, grija pentru copii şi ajutorul pe care i-l dă soţului, căruia trebuie să-i suporte stările bizare. Deşi are mulţi prieteni, aceştia rămân la gradul de amici, mai ales că sunt bărbaţii altor femei.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro