«Îmi doresc din suflet să văd jucăriile» – Scrisoarea săptămânii

28 septembrie 2012 17:16

Pe fetiţa mea, Nicoleta am născut-o prematur, cu grave deficienţe de vedere. La primul control la spitalul din Craiova, ni s-a spus ca are retinopatie de prematuritate gradul V (dezlipire de retină). Medicii din Bucureşti ne-au dat o speranţă şi ne-au îndrumat spre Belgia.

Am reuşit să strângem banii, cu ajutorul oamenilor cu suflet şi am operat- o acolo. Când credeam că fetiţa noastră va fi un copil normal, am aflat, la ultimul control, că nu i s-a lipit în totalitate retina şi că nu şi-a recăpătat vederea. A reînceput calvarul. Am dat mii de telefoane, am căutat clinici unde Nicoleta ar putea fi vindecată. Într- un final am găsit o soluţie, la o clinică din Detroit. Am luat legătura cu doctorul de acolo, dar nu am îndrăznit nici măcar să fac o programare, pentru că operaţia la ambii ochi costă peste 30.000 de dolari, asta fără să calculăm transportul şi cazarea. Fetiţa mea a terminat clasa întâi la o şcoală specială pentru copiii cu probleme de vedere şi învaţă foarte bine.
Acum a trecut în clasa a doua, dar eu vreau să mă ajutaţi să o pot opera şi să meargă şi ea la o şcoală normală. Nu aveţi idee ce suferinţă poate fi în sufletul unei mame când copilaşul ei îi zice: «Mami, îmi doresc din suflet să-mi văd jucăriile. Crezi că ochişorii mei se vor face bine vreodată?». Vă rog, ajutaţi-mă să-i pot răspunde fetiţei mele că poate să spere la o copilărie mai frumoasă.
Violeta Călin, sat Cornu, comuna Orodel, judeţul Dolj

Dacă vreţi să o ajutaţi pe Nicoleta, puteţi dona bani în conturile

  • RO13RNCB0134041511570004 în EURO;
  • R040RNCB0134041511570003 în LEI, deschise la BCR Sucursala judeţului Dolj, pe numele Călin Ion (tatăl Nicoletei)

Cum ne poţi contacta

Dacă vrei să ajuţi, sună la telefonul 021.203.08.49 sau contactează-ne la adresa de e-mail: ajuta copiii@libertatea.ro. Dacă vrei să semnalezi cazuri, scrie la adresa de e-mail: ajutacopiii@li bertatea.ro.
Contul Fundaţiei Ringier: RO48 ABNA 4100 2641 0029 8537, deschis la RBS BANK S.A.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro