MENIU CAUTĂ
07 Oct. 2008 20:54

A făcut mâncare din coapsa iubitului său

Distribuie

0-96315-snn0721zz280_608006a.jpgSe spune că uneori ţi-e aşa de foame încât ajungi să te comporţi iraţional şi ai mânca orice numai să nu te mai doară stomacul. Într-o situaţie în care dacă nu s-ar hrăni, ar muri, unii oameni ar fi în stare să se mănânce între ei. Totuşi, se pare că acest act de canibalism poate să apară şi în cazul în care te enervezi şi-ţi pierzi minţile.

0-96316-snn0727do280_607997a.jpgUn bucătar britanic homosexual s-a certat aşa de urât cu prietenul său, încât l-a înjunghiat de mai multe ori până l-a lăsat fără suflare.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, Anthony Morley (36 de ani) s-a gândit să-şi pregătească o gustare din iubitul său. Astfel, a tăiat o bucată de carne din coapsa lui Damian Oldfield (33 de ani) şi a pregătit o tocăniţă cu sos alb şi cu multe mirodenii. Mai mult, criminalul a spus că înainte să se apuce de gătit, a gustat şi o bucăţică de carne crudă.

După ce a terminat mâncarea, în loc să se bucure de o masă gustoasă, Morley şi-a revenit brusc şi a sunat la poliţie pentru a anunţa atrocitatea comisă. Mai mult, acesta le-a spus autorităţilor că nu ar trebui să fie considerat vinovat de crimă. El doar a vrut să se apere atunci când Oldfield ar fi încercat să îl violeze… motiv pentru care l-a înjunghiat de 19 ori… Bărbatul va fi supus unei examinări psihiatrice.

Loading...
Comentarii