ACCIDENT șocant în Iași. O tânără A MURIT în timp se întorcea de la mormântul mamei

27 februarie 2016 17:07 De: ,

Un accident teribil s-a produs vineri în Iași. O tânără de 26 de ani a murit, după ce le-a cerut prietenilor ei în toiul nopţii, la ora 2, să o ducă dintr-un club din oraș până la mormântul mamei ei decedate acum două luni. 

Drumul de întoarcere de la cimitir avea să-i pecetluiască în mod cumplit şi bizar destinul: a murit după intrarea în Iaşi, lovită direct în cap de bara unui camion apărut în plină noapte, la ora 4, în faţa maşinii, potrivit ziaruldeiasi.ro. Ea se afla pe scaunul din dreapta.

Şoferul a fost rănit la cap, după ce a fost aruncat prin parbriz. A treia victimă, o tânără de 22 de ani, se afla pe bancheta din spate, a fost rănită, însă se află în afara oricărui pericol. ”Ce­le două victime care au ajuns în UPU a Spitalul «Sf. Spiridon» erau policontu­zionate, prezentau contuzii toracice, traumatisme cranio-cerabrale. Şoferul a fost internat în stare gravă, a fost intubat şi ventilat mecanic, iar cealaltă pacientă era stabilă, conştientă. După o serie de investigaţii a fost îndrumată către Spitalul de Neurochirurgie“, a declarat profesorul Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD.

Poliţiştii au precizat că în acest caz a fost vorba de viteză excesivă.

”Adrian C., de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Calea Chişinăului, pe fondul vitezei excesive, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din semiremorcă şi cap tractor care se afla oprit pe banda unu de circulaţie. În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 26 de ani, din mu­nicipiul Iaşi, pasager pe locul din dreapta faţă, şi rănirea şoferului Adrian C. şi a unei tinere în vârstă de 22 de ani, pasager pe bancheta din spate. Cei doi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Autoturismul implicat în accident a fost avariat în proporţie de 80%“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar şef în cadrul Poliţiei.

Rudele şoferului le-ar fi spus poliţiştilor că fata decedată ar fi tras de volan, lucru neconfirmat deocamdată de anchetatori.

Foto: ziaruldeiasi.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro