08 Sep. 2017 23:30 , de Alexandru Boariu

LIBERTATEA TE AJUTĂ: Dividende pentru acționarii de la Biofarm

Distribuie

Depozitarul Central a început să distribuie dividendele pentru acționarii de la Biofarm SA. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,017 lei.

Este vorba de dividendele aferente anului financiar 2016. Plățile au început la data de 01.09 2017. Deținătorii de acțiuni îți vor putea ridica banii până cel mai târziu la data de 31.08.2020. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 18.08.2017.Cei care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acționarii de la Biofarm care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face fie prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise emitentului, fie în numerar, la ghişeele bancare ale CEC BANK S.A. din întreaga ţară. Cu o valoare nominală de 0,10 lei, la Bursa de Valori București, acțiunile Biofarm (simbol BIO) se tranzacționează, în ultima perioadă, la un preț mediu de 0,3060 lei/acțiune. În ultimele 52 de săptămâni, prețul minim înregistrat a fost de 0,2510 lei/acțiune, iar cel maxim de 0,3450 lei/acțiune.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

Citește și: Cum afli ce valoare au acțiunile tale

 

 

Loading...
Comentarii