MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 13:42

Internaționalul englez Adam Lallana a degerat pe teren! S-a întâmplat chiar în timpul unui meci din Anglia. Reacția unui fotbalist român

Distribuie

Internaționalul englez Adam Lallana a degerat pe banca de rezerve! S-a întâmplat chiar în timpul unui meci din Anglia. Mijlocașul ofensiv de 29 de ani, 33 de selecții și trei goluri la națională, a postat pe un site de socializare imagini cu rănile de la picioare căpătate din cauza frigului, iar fotografiile sale au devenit virale.

Nu, nu suntem la Jocurile Olimpice de iarnă 2018 de la Pyeongchang! Lallana s-a rănit duminică, în timpul meciului Southampton – Liverpool (0-2, etapa a 27-a din Anglia).

Lallana a evoluat doar în ultimele 11 minute pentru Liverpool contra 'Sfinților', fostul său club. Pe un frig de crăpau pietrele, fotbalistul ofensiv pur și simplu a degerat pe banca de rezerve.

A intrat, a prins finalul pe teren, însă surpriza cea mai mare a avut la la vestiare, când și-a scos ghetele cu crampoane. Labele picioarelor erau galbene și aveau mai multe răni de la degerături!

Adam a postat o poză pe un site de socializare, cerându-le fanilor sugesti de 'tratament'!

Any suggestions for defrosting feet ?❄☃ #nofilter ?

A post shared by Adam Lallana (@officiallallana) on

Ponturile de la suporteri includeau punerea de pastă de dinți pe degetele afectate de degerături sau încălzirea picioarele folosind apă caldă!

Tratamentul degerăturilor, conform csid.ro

  • În primul rând, zona afectată trebuie încălzită sau decongelată treptat, în funcţie de gravitate şi trebuie să se evite o perioadă expunerea la temperaturi scăzute, întrucât rănile se pot agrava.
  • Apoi, hainele trebuie scoase şi înlocuite cu unele uscate, iar zonele degerate acoperite cu pături.
  • Procesul de încălzire tebuie să se deruleze treptat, prin urmare se recomandă menţinerea zonelor afectate în apă caldă, la temperatura de 34-37 grade celsius, urmată apoi de aplicarea unui pansament steril.
  • De asemenea, se recomandă administrarea de băuturi calde (nu fierbinţi!), pentru redarea echilibrului termic din interior.

Adam Lallana a degerat pe bancă și pe teren, Gardoș a înghețat în tribune

La gazde încă e legitimat românul Florin Gardoș, 29 de ani (a fost în afara lotului). Prezent la arena St Mary’s Stadium, internaționalul tricolor a confirmat: 'Într-adevăr, a fost o seară foarte geroasă! Eu am fost înfofolit bine de tot în tribună. Teoretic s-au înregistrat 0 grade Celsius, însă temperatura resimțită a fost cam pe la -10!'. Chiar și în aceste condiții, la meci au fost 31.915 spectatori!

Gardoş mai are contract până în vară cu Southampton şi presa din Ungaria a scris că s-a înţeles cu Ferencvaros. Însă fundaşul român neagă această variantă. 'Nu e adevărat! Sunt numai poveşti legate de acest transfer. Sincer, mi-ar fi plăcut să merg la Ferencvaros, dar nu se pune problema' a declarat Florin Gardoş pentru gazetanord-vest.ro. În cei trei ani şi jumătate la Southamton, Gardoş a adunat doar 18 apariţii pentru seniorii lui Southampton.

VIDEO, AICI.

Loading...
Comentarii