MENIU CAUTĂ
03 Noi. 2010 12:49

Adina Barbu,«noua Nicoleta Luciu», îi ia locul Biancăi Drăguşanu?

Distribuie

Un adevărat război mocneşte in culisele emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1. Dan Capatos i-a propus Adinei Barbu (pe numele ei real Ciuciu) să devină a doua lui asistentă, iar bruneta a părut destul de interesată. Propunerea nu i-a picat deloc bine Biancăi Drăguşanu.

Propunerea a venit chiar după emisiunea care a avut loc joi seară, când Adina a fost invitată să vorbească despre dezvăluirile ziarului Libertatea, care a demonstrat în exclusivitate că are un copil pe care l-a născut cu 11 ani în urmă şi pe care l-a abandonat în maternitate. După o confruntare aprinsă, poate pentru a mai destinde puţin atmosfera, Capatos i-a propus brunetei un loc în echipa emisiunii.

Drăguşanu: «Singura asistentă sunt eu»

4577-303321-4bianca.jpgNu ar fi drăguţ să avem două asistente, ca la începutul show-ului?', şi-a întrebat Capatos colegii, făcând referire la primul sezon al emisiunii, când le-a avut asistente pe Alina Gheorghe şi Georgiana Tudor.

Capatos, entuziasmat probabil de ratingul pe care îl face femeia cu cele mai mari silicoane din România, nu şi-a dat seama că această întrebare a lovit-o cel mai tare pe Bianca Drăguşanu, asistenta sa din ultimele două sezoane. Vizibil deranjată, fosta blondă a lui Bote a părăsit val-vârtej studioul emisiunii, fără să mai socializeze cu invitaţii.

Pentru a afla cât de deranjată a fost de propunerea lui Capatos, reporterii Libertăţii au stat de vorbă cu Bianca a doua zi. Aceasta ne-a declarat că speră că lucrurile nu se vor schimba în show-ul la care lucrează, lăsând să se înţeleagă că, în caz contrar, ar putea demisiona.

Eu cred că Dan Capatos a glumit, pentru că singura care se potriveşte ca asistentă la «Un show păcătos» sunt eu. Dacă Dan va lua totuşi această decizie, eu i-o voi respecta. Oricum, toţi membrii echipei vor rămâne prietenii mei de suflet', ne-a spus Bianca.

4577-303323-4asistente.jpg

Vezi şi: Video | Bianca Drăguşanu s-a deghizat în „văduvă”

Cristea i-a făcut cadou Biancăi Drăguşanu un ceas de 25.000 de euro!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii