19 Iun. 2017 15:38

Adolescentă musulmană din Virginia ucisă după ce a ieșit din moschee

Distribuie

Poliția din statul Virginia Statele Unite ale Americii a găsit un cadavru despre care se crede că ar fi o adolescentă de 17 ani agresată când ieșea din moschee și care nu a mai fost văzută de atunci, scrie BBC News.

Adolescenta, identificată drept Nabra Hussein, se plimba cu prietenii când au intrat într-o dispută cu un șofer din Herndon, a spus poliția. Omul a părăsit mașina și a atacat-o pe fată și apoi fata a dispărut.

Șoferul mașinii, un tânăr de 22 de ani a fost arestat și acuzat de crimă.

Motivul atacului este încă necunoscut, dar anchetatorii iau în calcul eventualitatea unei agresiuni motivată de ură.

Potrivit Washington Post, Nabra, alături de alți patru prieteni au mers la un fast-food pentru a lua o cină târziue dat fiind faptul că era Ramadanul. În jurul orei locale 04.00, grupul a fost confruntat de un șofer care circula pe acolo. În urma conflictului, tinerii au plecat spre casele lor, dar Nabra a rămas în urmă fiind despărțită de grup. Din acel moment nimeni nu a mai văzut-o.

În timpul căutărilor polițiștii au oprit o mașină suspectă, condusă de Darwin Martinez Torres care a fost reținut. Câteva ore mai târziu au găsit într-un lac situat la aproximativ 15 kilometri distanță, rămășițele unei persoane despre care au suspiciuni că ar fi Nabra. În urma autopsiei va fi stabilită identitatea victimei.

Rudele și prietenii fetei sunt devastați, iar mama ei a spus că: „Cred că a avut legătură cu modul în care era îmbrăcată și cu faptul că este musulmană”.

Un atac islamofob a avut loc, duminică noaptea în Londra, tot în fața unei moschei.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Comentarii