19 Apr. 2018 21:20

PREVIZIUNILE URANIEI, exclusiv în ziarul Libertatea. Cumpără-l vineri și primești și ghidul TV

Distribuie

De ani întregi, astrologia are în România un ambasador neoficial, pe care îl ascultă cu sfinţenie şi a cărui importanţă o contorizează într-o monedă cu totul specială: încrederea pe care i-o acordă. Numele Uraniei este sinonim cu iubirea pentru adevărul astral, pentru o ştiinţă pe care nu toţi o iau în serios, şi cu… previziunile după care se ghidează numeroase universuri personale. 

Previziunile Uraniei pot fi citite săptămânal în ziarul Libertatea, într-o rubrică consistentă, susţinută de celebra specialistă, care combină în analizele sale instrumente din domenii extrem de diferite. Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 apriliedin acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii', spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? Esenţială. Nu există astrolog tânăr', susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de formatată' de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

In fiecare vineri, căutați, deci, ziarul Libertatea la chioșcuri ca să aflați cum îi merge zodiei vostre în săptămîna următoare, la ce să se aștepte, de ce să se ferească. Vineri găsiți, alături de ziar, și ghidul tv!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii